Video: Olcay Gulsen laat zich op intieme plek kammen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Olcay Gulsen laat zich voor haar plezier kammen op een wel heel intieme plek. Gelukkig geniet ze daar intens veel van. 

Presentatrice Olcay Gulsen houdt wel van een beetje intieme aandacht. Dat blijkt tenminste uit de video die ze deelt op haar Instagram. Daarin wordt Olcay op een erg zwoele plek gekamd en daar heeft ze alles behalve moeite mee. Gelukkig maar, want anders zou de handeling toch wel een klein beetje ongemakkelijk worden. Dat is in ieder geval niet zo bij de intieme kamsessie. Olcay lijkt ongelooflijk te genieten van de innige handeling. En omdat ze de moeilijkste niet is, deelt ze het filmpje ook graag met haar volgers.

Lees ook: Olcay Gulsen deelt griezelige foto van zichzelf

Olcay spreekt wens uit op ontspannen foto

Stiekem is Olcay Gulsen een beetje een leeuw. Ze houdt er namelijk van als iemand haar manen kamt, terwijl ze aan het chillen is. Gelukkig weet ze iemand te vinden die aan die wens kan voldoen. Wie de mystery kammer is blijft geheim, maar Olcay lijkt er wel enorm van te kunnen genieten. Als ze geluk heeft, wilt deze persoon vaker haar manen kammen. Al zijn er waarschijnlijk genoeg mannen die hiervoor in de rij zullen staan om dit te doen.

Olcay geniet intens van zwoele kam video

Zodra Olcay iemand heeft gevonden om haar manen te kammen, gaat ze helemaal los. Met haar oogjes dicht, ontspant ze zich volledig en geeft ze zichzelf over aan de ritmische bewegingen van de kam. Olcay lijkt bijna wel in een soort trance te zijn beland. Of ze hier ooit nog uitkomt is nog maar de vraag. Maar waarom zou ze ook? Het ziet er zo ontspannen uit, dat Olcay misschien nooit meer wilt ontwaken. Nu maar hopen dat de kammer geen kramp in zijn armen krijgt. Dat zou Olcay toch echt zonde vinden.

Olcay toont wilde haren op spannende foto

Ze heeft misschien geen manen, maar op deze spannende foto ziet Olcay eruit als een heel andere wilde kat, namelijk een luipaard. En in haar spannende luipaard print maakt ze alle mannen van Nederland helemaal gek. Ieders hoofd slaat op hol bij het zien van deze wilde foto. Olcay lijkt precies te weten wat ze doet. Dit is exact het resultaat wat ze voor zich zag toen ze de jurk met de wilde patronen aantrok. Het mag duidelijk zijn dat Olcay een wild dier is en ook zo behandeld wilt worden. Oppassen dus dat je niet met huid en haar wordt verslonden in de buurt van de knappe presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

Olcay is een gevaarlijk dier

Op de foto wordt duidelijk dat Olcay een gevaarlijk dier is dat geen moeite heeft met wachten op haar prooi. Dat moet ook wel, want voor een fotoshoot heb je best veel geduld nodig. Zo moet je soms uren stil zitten voor het beste plaatje, het beetje hetzelfde als uren wachten om toe te kunnen slaan en de prooi te pakken. Olcay is dus met haar spannende jurk aan net een wild dier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..