Memphis Depay gunt volgers een kijkje in zijn belachelijk luxe badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Porfvoetballers verdienen bakken met geld bij hun clubs en zijn er vaak niet vies van om dit te laten zien. Met deze foto showt Memphis Depay dat hij er wel héél warmpjes bij zit…

Memphis Depay heeft een jaloersmakende badkamer

Memphis Depay speelt tegenwoordig in dienst van het Spaanse Atletico Madrid. Dit seizoen wordt de sterspeler van het Nederlands elftal veelal geteisterd door blessures. Tijdens zijn revalidatie heeft het in ieder geval niet aan de faciliteiten bij hem thuis in Madrid gelegen. Memphis deelt op instagram een foto vanuit een zéér luxe badkamer. Zou het de badkamer in zijn eigen huis zijn? Of zien we hem hier in een peperduur sterrenhotel? Het is in ieder geval duidelijk dat hij niks te klagen heeft in deze met goud en marmer ingelegde balzaal van een badkamer! Een badkamer om jaloers op te zijn! Op deze manier wordt zo’n slepende blessure toch ietsje draaglijker!

Memphis maakt zijn rentree voor Atlético

Onlangs maakte Memphis zijn rentree op de voetbalvelden voor zijn club. Vlak na zijn rentree mocht hij ook nog even invallen in de Champions League wedstrijd tegen Feyenoord. Scoren deed hij niet, maar zijn club won wel met 3-1 en verzekerde zichzelf hiermee van de knock-outfase van het toernooi. Feyenoord is door deze nederlaag helaas uitgeschakeld en zal zich moeten richten op de Europa League.

Bekijk hier meer foto’s van Memphis Depay op Instagram

Memphis Depay deelt gergeld foto’s van zijn luxe levensstijl. Hij showt geregeld Zijn dure auto’s waar hij in rijd en luxe plekken waar hij verblijft. Het is het dan ook zeker waard om even een kijkje op de instagram van Memphis Depay te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.