Video: Marijn Kuipers laat zich in sportschool bevoelen door fan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers deelt een shockende video op haar Instagram. De blondine laat zich uitgebreid bevoelen door een fan die een stuk ouder is.

Marijn Kuipers traint met vage meneer die fan schijnt te zijn

Het is een feit dat Marijn Kuipers haar grote succes deels komt door alle video’s die ze maakt in de sportschool. De blondine weet precies welke hoeken ze moet filmen om vele views te krijgen en de mannen van hun stoel te blazen. Toch is Marijn ook druk bezig met haar werk als presentatrice. Nu helpt het een het ander natuurlijk een beetje en die twee passies van Marijn komen mooi samen op haar TikTok account waar ze regelmatig video’s post van haar work-outs en werk. Nu heeft Marijn blijkbaar ook oudere mannen als fans en de blondine staat er zelfs voor open om hen te ontmoeten. Tenminste, dat is waarop het lijkt op onderstaande video. Marijn heeft erbij geschreven dat ze aan het trainen is met een fan. Nu pakt deze meneer gelijk zijn kans om Marijn eens even goed van dichtbij te bekijken.

Marijn Kuipers laat zich door oudere fan bevoelen in gym

Allereerst is op onderstaande video te zien dat Marijn Kuipers zittende oefeningen doet voor haar bovenlichaam. Gelijk geeft de meneer die haar fan schijnt te zijn al veel commentaar en hij schat haar een stuk minder sterk in. Hier heeft Marijn wel van terug, want ze laat duidelijk even zien hoe sterk ze is door veel kilo’s te gebruiken tijdens de oefeningen. Bij de zittende oefeningen wil de meneer al een beetje aan haar zitten, maar blijft hij nog redelijk subtiel. Dit is een stuk minder subtiel wanneer Marijn staand oefeningen uitvoert en hij de blondine rustig een paar keer aanraakt. Nu lijkt Marijn het allemaal niet zo erg te vinden, maar het ziet er wel bijzonder en wat ongemakkelijk uit.
Marijn Kuipers deelt hotelkamer met Rijk Hofman

Het is al even bekend dat Marijn Kuipers mee mag doen aan het nieuwste seizoen van Roadtrippers. Het programma Roadtrippers wordt al jaren gemaakt door de jongens van Stuk TV. De bedoeling is dat team Stuk Tv het tegen een ander team opnemen om met heel weinig middelen zo ver mogelijk van het startpunt te komen. Dit jaar nemen de jongens het op tegen Marijn Kuipers en Rijk Hofman. Het is nog maar de vraag of de twee influencers het met elkaar kunnen uithouden. Toch lijkt het goed te gaan tijdens de reis die Marijn in onderstaande video heeft vastgelegd. De blondine ligt lekker op Rijk te slapen in het vliegtuig. Ook is te zien dat Marijn en Rijk een hotelkamer bijna delen. De twee hebben wel een eigen kamer, maar zitten aan elkaar verbonden met een tussendeur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!