Foto: Estavana Polman laat zich omsingelen door groep mannen tijdens warme vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estevana Polman staat erg goed haar mannetje. Of in dit geval staat ze erg goed bij haar mannetjes. Want de knappe blondine is de enige vrouw op de foto. 

Even Tot Hier foto toont Estevana Polman als enige vrouw

De knappe blondine Estevana Polman is steeds meer bezig met werk voor televisie. En dat bevalt haar natuurlijk enorm. De knappe handbalster is zo ook te zien in het programma Even Tot Hier. Daar moest natuurlijk wel een groepsfoto van gemaakt worden. En wat blijkt nou maar weer, Estevana is de enige knappe vrouw voor de camera. Ze begeleidt tijdens het programma vier bekende koppen op een mooie vakantiereis. Maar ze is wel het enige vrouwelijke lid van de cast. En dat betekent toch dat Estevana in haar uppie het vol moet zien te houden. De stoere handbalster zal daar weinig problemen van ervaren. Maar toch is het een beetje vervelend voor de knappe blondine. Maar dat zal ze ongetwijfeld wel weer overleven.

Lees ook: Foto: Estavana Polman laat mannen intens genieten tijdens Beter Laat Dan Nooit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Estevana Polman is meest opkomende presentatrice

De knappe blondine heeft natuurlijk nog niet veel gedaan als het op het gebeid van presentatie aankomt, maar ze vindt de uitdaging wel weer heel erg leuk. De aantrekkelijke blondine heeft wel als tafeldame enige ervaring. Ze schoof namelijk regelmatig aan bij De Oranjezomer. En daar wist ze met haar expertise over handbal natuurlijk iedereen voor zich te winnen. Natuurlijk hielp het ook dat Estevana een ongelooflijk knappe dame is waar je makkelijk naar kan kijken. Dat scheelt echt enorm met werk voor televisie. De prachtige blondine gaat het daarom ongetwijfeld erg goed doen met haar werk voor Even Tot Hier. Iedereen thuis moet dus absoluut dit programma even kijken als ze weer wat leuks mee willen maken.

Lees ook: Video: Estavana Polman steekt enorme veer in achterste van Hélène Hendriks tijdens Oranjezomer 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

De verleidelijke kant van Estevana Polman

Natuurlijk heeft de prachtige blondine een ontzettend leuke persoonlijkheid die haar helpt met haar nieuwe carrière als presentatrice. Maar wat natuurlijk ook helpt, dat is haar geweldige uiterlijk. De knappe handbalster kan als ze wil namelijk ontzettend verleidelijk doen. En dat zorgt er weer voor dat ze door veel mannen als de ideale vrouw wordt gezien. Ze is knap, heeft humor en kan ontzettend lief en zorgzaam zijn. En het is nou juist die combinatie waar de meeste mannen op vallen als het om Estevana gaat.

Even Tot Hier wel spannend voor Estevana Polman

Het programma is natuurlijk een nieuwe ervaring voor Estevana Polman en de blondine heeft al toegegeven dat ze daar best zenuwachtig over is. Maar de prachtige handbalster gaat het ongewtijfeld erg goed doen. De knappe blondine weet perfect hoe ze haar fans tevreden moet houden en doet dat dan ook door middel van haar prachtige foto’s. De aantrekkelijke dame weet als geen ander hoe ze die zieltjes voor zich moet winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?