Video: Juultje Tieleman misdraagt zich en eindigt knetterzat in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman heeft zich weer eens schandalig misdragen en dat deelt ze dan ook nog met al haar volgers. 

Juultje Tieleman heeft weer eens een wilde avond beleefd. En natuurlijk deelt de mooie blondine alle momenten van die avond op Instagram met haar volgers. Die kunnen hun ogen alleen niet geloven. Juultje heeft het namelijk wel heel erg bont gemaakt op haar avondje uit. Op de foto’s die ze deelt hangen haar prachtige vormen bijna uit haar jurk. Ze drinkt rode wijn alsof het water is, en belandt laveloos in bed. Natuurlijk is dat wel het recept voor een leuke avond, maar of het heel erg verstandig is om te doen is natuurlijk vraag nummer twee. Maar alsnog lijkt Juultje het goed voor elkaar te hebben op haar avondje uit. Ze schaamt zich in ieder geval niet voor alles wat ze gedaan heeft en deelt het allemaal trots met haar fans. Bekijk de video van haar avond uit hier!

Juultje Tieleman gaat vrij hard op een avond

Waar de avond vrij rustig begint, gaat hij al gauw naar een heftig niveau. Maar dat maakt Juultje allemaal niets uit. De leuke influencer maakt er gewoon een mooie feestje van. Met haar leuke vrienden maakt ze het wel laat. Uiteindelijk belandt Juultje in haar bed, helemaal uitgeteld van een lange avond. En de wijntjes hebben zich ook op lopen stapelen. Want Juultje is meer dan een klein beetje beschonken. De mooie dame weet  nog net in bed een lief berichtje te typen naar haar fans om ervoor te zorgen dat ze een mooie avond hebben. De leuke blondine weet op die manier weer goed iedereen een beetje tevreden te houden.

Juultje Tieleman deelt alles met fans

De mooie influencer deinst niet terug van een paar minder charmante filmpjes en foto’s. De blondine is graag open en oprecht met haar volgers. Ze deelt dan ook alles met hen. Alle leuke, maar ook bijzondere, vreemde en minder leuke momenten deelt Juultje gewoon op haar social media, zodat haar fans kunnen meegenieten. En met zoveel mensen die naar haar leven kijken, is Juultje populairder dan ooit. De fans van de mooie blondine vinden het wel wat hebben dat ze zo open is over haar leven. Die vinden het helemaal niet erg dat Juultje zoveel deelt met haar volgers. Dat maakt haar nou juist zo leuk. De mooie blondine sluit zich daar helemaal bij aan.

Juultje is nog lang niet klaar met delen

Hoewel sommige momenten in haar leven misschien beter privé kunnen blijven als het gaat om haar wilde lifestyle, wil Juultje toch graag alles met haar volgers delen. En dat is natuurlijk ook wel bewonderingswaardig te noemen. De mooie blondine weet als geen ander hoe ze haar volgers moet laten genieten van haar leuke plaatjes. Ze weet precies wat er van haar mooie foto’s veracht wordt en is zeker niet de moeilijkste om dat ook echt te bewerkstelligen. De ontzettend leuke blondine weet met veel gemak haar fans ten alle tijden te vermaken met haar kiekjes.

Meer zien van Juultje Tieleman? Kijk op Instagram

Als je nou meer wil zien van Juultje Tieleman, dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...