Video: Jutta Leerdam zit op schoot bij Jake Paul en schuurt flink tegen hem aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam kon zich zo te zien echt niet meer inhouden en had iets nodig van haar vriendje Jake Paul. Ze twijfelt dan ook geen moment en gaat er gewoon bovenop zitten en schuurt ook nog eens flink tegen hem aan!

Dat Jutta Leerdam en Jake Paul verliefd zijn zien we allemaal wel, maar Jutta kan blijkbaar echt geen moment zonder Jake en laat dat dan ook blijken. Ze heeft duidelijk ergens zin in en neemt het ook gewoon. Ze springt meteen bovenop Jake Paul en pakt wat ze wil. Jake lijkt hier geen last van te hebben en vindt het allemaal wel goed. Jutta klimt bovenop Jake en schuurt ook nog eens lekker heen en weer. Jake vindt het zo lekker dat hij Jutta een zoen geeft. Jutta plaatst dit ook nog eens op haar Instagram. Ze doet dit in een van haar slideshows, waar ze ook een prachtige paarse jurk aan heeft. Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan op deze link om naar de slideshow te gaan.

Jutta Leerdam

Jake en Jutta kunnen niet van elkaar afblijven

Jutta Leerdam en Jake Paul plaatsen beide wel vaker van dit soort video’s. het is overduidelijk dat ze samen erg gelukkig zijn. Ze zien er samen altijd enorm schattig en gelukkig uit met elkaar. Op de video’s is te zien dat ze altijd erg klef zijn en moeite hebben om van elkaar af te blijven. Zeker nu het schaatsseizoen er op zit zijn ze vaak samen. Ze hebben nu meer dan genoeg tijd om met elkaar te af te spreken. Hier maken ze dan ook uitbundig gebruik van. Dat hebben ze natuurlijk ook wel verdiend na zo’n seizoen hard werken in de topsport. Toch moet Jake Paul wel een beetje fit blijven, want deze zomer zal hij zich klaar moeten maken voor een gevecht tegen bokslegende Mike Tyson.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blonde schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine wel vaker zulke leuke beelden met haar vriendje Jake Paul. Ook deelt ze de meest prachtige foto’s van zichzelf in lekker strakke schaatspakjes én geeft ze je een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!