Video: Influencer Danique Hosmar rekt zich helemaal uit in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Danique Hosmar neemt haar volgers vaker mee in haar dagelijkse leven. Deze Keer doet ze dat wel in een heel dun topje. 

Danique Hosmar wamt zich op in een uitdagend outfitje

Een grote hobby van Danique Hosmar is hardlopen. Dit laat ze dan ook regelmatig voorbij komen op haar social media. Deze keer neemt ze haar volgers mee in haar warming up voor haar hardloopsessie. Voor deze sessie had ze besloten om een outfit aan te doen die niet te warm is. Zo is ze in haar video te zien in een flinterdun topje met een lekker loszittend kort broekje. Deze outfit laat de prachtige vormen van Danique nogmaals zien. Naast de handige warming up die ze laat zien, zullen haar fans ook blij zijn met de kledingkeuze van de blondine.

Danique Hosmar deelt foto van flink hijgen

Om de cirkel rond te maken laat Danique ook nog een after foto zien. Hierop is te zien dat ze helemaal buiten adem is en een rood hoofd heeft van de warmte. Dat ze alles gegeven heeft wordt nog bevestigd door de tekst die ze erbij zet, ‘can’t breath’, staat er bij de foto. De hijgende blondine maakt op haar volgers in ieder geval ontzettend veel indruk.

Danique Hosmar plaats prachtige throwback

Danique Hosmar sluit de zomer af met een throwback naar de mooiste reis die ze gemaakt heeft dit jaar. Deze reis was een punt op haar bucketlist die ze heel graag af wilde strepen. Om deze reis nog een keer te herbeleven plaatste ze een heerlijke video van zichzelf op een prachtige locatie. In de video is te zien hoe de blondine in een witte bikini het zwembad in loopt. Op de video is goed te zien dat de blondine optimaal aan het genieten is van de locatie en dat ze er helemaal vrolijk van wordt. Haar fans zullen ook blij worden van deze beelden. Naast het prachtige uitzicht kunnen haar volgers genieten van het prachtige van de blondine. Haar volgers kunnen in de reacties dan ook niet veel anders dan complimenten uitdelen aan de prachtige blondine. De reacties staan vol met hartjesogen emoji’s en andere complimenteuze woorden of emoji’s. Wat vind jij van de locatie en beelden?
Danique Hosmar probeert nieuwe sport uit

Danique Hosmar houdt ervan om te variëren in de sporten die ze beoefent. Zo doet ze al aan hardlopen en fitness, maar wilde ze ook wel eens proberen hoe het is om te zwemmen. Dit avontuur leverde dan ook weer prachtige plaatjes op. Op de foto’s is de blondine te zien in een strak badpak dat haar goede vormen weer mooi naar voren laat komen. Naast de foto’s deelt ze ook nog beelden dat ze het water in duikt. Onder de foto spoort ze haar volgers dan ook aan om een nieuwe sport te gaan proberen. De reacties staan dan ook vol met sporten die haar volgers uit willen proberen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...