Video: Heleen van Royen geeft volgers interessant inkijkje tijdens flinke pompsessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen laat even zien hoe het moet in de sportschool en geeft daarbij een bijzonder inkijkje in deze spannende video.

“Pump it louder!” met Heleen van Royen

De knappe schrijfster doet eigenlijk van alles behalve schrijven. Je ziet de prachtige vrouw nou nooit achter een laptop zitten, of desnoods met een kladblok op schoot. Waar is Heleen dan allemaal wel mee bezig? Nou, om mee te beginnen gaat de knappe schrijfster graag naar de sportschool. Daar doet ze haar best om zichzelf helemaal in vorm te krijgen. Speciaal voor haar volgers heeft ze daar ook een filmpje van gemaakt. En er staat een erg bekend liedje op de achtergrond aan. “Pump it louder” klinkt het terwijl Heleen haar spieren op staat te pompen. Natuurlijk heb je ook een interessante hoek te pakken als kijker, aangezien de video schuin van boven is gemaakt, over de schouder heen van Heleen. Daardoor ontstaat er een bijzonder inkijkje.

Lees ook: Heleen van Royen laat volgers watertanden met meest gewaagde foto ooit

Vanuit de sportschool houdt Heleen de gemoederen bezig

Op haar krukje zit Heleen flink te zweten. Maar ze is niet de enige. Iedereen die namelijk het filmpje van de knappe schrijfster heeft gekeken, krijgt het gelijk warm. Vanaf haar bankje heeft ze dus de gehele mannelijke bevolking van het land ook aan het zweten gekregen. Haar oefeningen lijken wel hun vruchten af te werpen, want Heleen van Royen ziet er beter uit dan ooit. Misschien heeft ze straks van al dat sporten weer veel meer energie, waardoor ze sneller en makkelijker haar volgende boek weet af te ronden. En zo niet, dan kan je altijd nog genieten van de prachtige foto’s en filmpjes die Heleen online zet voor haar volgers.

Knappe schrijfster laat hete sportschool foto’s zien

Als je dacht dat het niet beter kon met de foto’s en video’s van Heleen, dan komt het Instagram kanaal van de knappe schrijfster misschien een beetje als een verassing. Daar plaatst Heleen namelijk om de haverklap de meest prachtige en uitdagende foto’s van zichzelf. Maar ook haar fitness journey legt ze helemaal vast op Instagram. Als je Heleen dus volgt dan kan je al haar oefeningen en strakke gympakjes meemaken. En dat wil je, kijk bijvoorbeeld maar naar de foto hieronder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Waarom is Heleen van Royen aan het sporten als ze er al zo goed uit ziet?

Natuurlijk ziet Heleen van Royen er goed uit, maar de knappe schrijfster wilde een betere conditie en iets meer aan zichzelf werken. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Heleen kent haar eigen lichaam goed en zal niet snel over haar eigen grenzen heen gaan. De dame met de vlugge pen en het knappe lijf zorgt in ieder geval heel erg goed voor zichzelf. En als ze dan net iets strakker door het leven wilt gaan, dan moet dat zeker kunnen. En aangezien ze alles deelt op social media, valt er genoeg te genieten van Heleen haar fitness journey.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...