Foto: Sylvana IJsselmuiden maakt volgers blij met openhangend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft haar volgers weer extreem blij gemaakt. Hoe ze dat gedaan heeft? Met een bijzondere foto. 

Met openhangend shirtje maakt Sylvana IJsselmuiden volgers gelukkig

Mensen moesten een weekje zonder de knappe blondine doen. Sylvana was namelijk een weekje ziek en dus iets minder te zien op social media. En mensen begonnen al een klein beetje ontwenningsverschijnselen te krijgen. Maar gelukkig is Sylvana weer helemaal bete en staat ze weer voor haar volgers klaar. Haar comeback was wel erg goed, namelijk met een zeer openhangend shirtje, waardoor je als volger van de blonde presentatrice goed verrast werd. Je kreeg opeens veel meer van Sylvana mee dan je misschien gewend bent. Maar dat is stiekem natuurlijk ook wel weer erg leuk om te zien. Sylvana haar komt namelijk extreem goed uit de verf op deze manier. Er is een hoop om van te genieten met onderstaand plaatje. Sylvana weet wel hoe ze haar volgers flink moet verwennen.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden geeft lesje aan minderjarige volger

Sylvana IJsselmuiden en haar ondeugende blik

Als je haar korte video zo ziet dan valt gelijk op dat Sylvana een beetje een ondeugende blik heeft. Die heeft ze wel eens vaker op foto’s. Het lijkt een klein beetje haar handelsmerk te worden. Elke geposeerde foto heeft dan ook wel iets ondeugends. Nu is dat helemaal niet erg en juist wel een beetje fijn, want dat maakt de foto’s van Sylvana stukken leuker om naar te kijken. Sylvana zorgt ervoor dat je weer lekker kan genieten, dankzij haar heerlijke foto’s. En daar danken haar volgers Sylvana natuurlijk hartelijk voor.

Dit bijzondere inkijkje is speciaal voor volgers van Sylvana

Sylvana beloofd haar volgers om weer te gaan knallen. De knappe blondine heeft een erg positieve houding in het leven en dat is dan ook wat mensen zo fijn aan haar vinden. Ze geeft altijd vol gas en heeft altijd zin in de dag. Sylvana IJsselmuiden is een blok aan positieve energie. Ze probeert altijd om dat gevoel zoveel mogelijk over te brengen op haar volgers. Vandaar dat ze ook speciaal voor hen dit soort berichtjes plaatst. Zo hoopt Sylvana dat haar volgers ook een goede dag hebben. En na het zien van deze foto kan je ook alleen maar een hele goede dag krijgen.
Sylvana oefent nog even haar zwoele blik

De zwoele blik van Sylvana is een van de redenen waarom de knappe presentatrice zo aantrekkelijk wordt gevonden. Sylvana weet alle mannen van Nederland met het grootste gemak te verleiden. En daar hoeft ze echt niet van die hele bijzondere pakjes voor aan te trekken. Haar blik doet namelijk al wonderen. Als Sylvana op de juiste manier naar je kijkt, dan smelt je al helemaal. Sylvana oefent daarom zo vaak mogelijk haar zwoele blik, zodat ze elke dag een beetje beter wordt in dat verleiden. Daarom heeft Sylvana ook de meest verleidelijke foto’s, dat komt door al dat oefenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!