Foto: Erik ten Hag dankzij dit vreemde besluit nu al uitgekotst bij Manchester United

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Erik ten Hag leek goed in de smaak te vallen in zijn eerste weken bij Manchester United. Toch heeft de coach met deze keuze in één klap al zijn krediet verspeeld bij de fans…

Erik ten Hag leek goed in de smaak te vallen bij de fans van Manchester United. ‘The Red Devils’ waren sterk toe aan vernieuwing, nadat Ole Gunnar Solskjær en Ralf Rangnick niet wisten te slagen de club naar een hoger niveau te tillen, waar ze thuishoren. De fans van United hadden er dan ook goed vertrouwen in dat Erik ten Hag hier wél in zou slagen, in tegenstelling tot zijn voorgangers. Na het grote succes met Ajax leek Erik de perfecte man voor United. Alleen na een paar uitspraken van Ten Hag van onlangs, lijken de fans de hoop alweer te hebben opgegeven..

Erik ten Hag gehaat door United-fans na kiezen captain

Onlangs werd bekend gemaakt dat Erik ten Hag een nieuw besluit had gemaakt omtrent het nieuwe seizoen met Manchester United. De coach had veel fans voor zich weten te winnen, als goede verfrissing van United. Echter lijkt Erik deze fans ook weer verloren te hebben, na dit onbegrijpelijke besluit. Erik had namelijk besloten dat Harry Maguire het komende seizoen wéér aanvoerder wordt van United, ondanks zijn slechte prestaties van het vorige seizoen. Maguire wordt dan ook verafschuwt door de fans van United, en zien hem het liefst zo snel mogelijk vertrekken. Erik leek deze mening echter niet te delen met de fans, en besloot hem dan ook wéér aanvoerder te maken. Terwijl de oud-Ajax coach ook Cristiano Ronaldo als besluit had kunnen nemen. Dit besluit van Erik viel bij de fans in het verkeerde keelgat, en ze besloten dus ook om er massaal berichten over te delen. Erik ten Hag lijkt zichzelf in ieder geval niet omhoog te werken binnen de fans, met dit besluit; “You honestly think I’m supporting a manager that makes Harry Maguire the captain The guy is destined for failure. TEN HAG OUT!“. “Erik ten Hag out!!!!!“.

Erik ten Hag nóg meer in de problemen

Dat de United-fans vertrouwen hadden in Erik ten Hag, lijken de meeste alweer vergeten te zijn. Voor het besluit van Erik om Harry Maguire weer aanvoerder te laten worden, kwam er nog meer slecht nieuws naar buiten. Misschien wel nóg slechter nieuws, voor de club uit Manchester. Onlangs leek Cristiano Ronaldo namelijk te laten weten dat hij wilde vertrekken, bij Manchester United. En dit nieuws is niet heel goed, aangezien Ronaldo door vrij veel mensen wordt beschouwd als de beste speler ter wereld. En dat Ronaldo één van de beste is, is inmiddels een feit. Echter lijkt Ten Hag dit nieuwtje te ontkennen. Erik: “Cristiano Ronaldo is NOT for sale, he is in our plans – he’s not with us due to personal issues. We are planning with Cristiano Ronaldo for this season, that’s it“. Ten Hag lijkt dit dus te ontkennen, en zegt dat Ronaldo niet bij de trainingen is door persoonlijke omstandigheden. Blijft Cristiano, of verlaat hij de club waar hij groot werd, na één seizoen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!