Video: Radeloze Chantal Janzen geïntimideerd door piepjonge danser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is even de weg kwijt na een confrontatie met een véél jongere danser…

Chantal Janzen houdt dansers niet meer bij

De getalenteerde Chantal Janzen houdt zich bezig met ontzettend veel. Zo is ze fulltime moeder, is ze televisiepresentatrice, zangeres, actrice én danseres. Ze is ontzettend veel te zien op de Nederlandse televisie en geeft regelmatig geweldige shows. Zo is binnenkort weer haar bekende Chantal’s Pyjamaparty aan de beurt. Elk jaar geeft ze dit geweldig grote feest, deze keer in de Ziggo Dome, waarbij allerlei bekende artiesten komen optreden. Zelf host ze het evenement en staat ze geregeld op het podium. Daar heeft ze natuurlijk ook achtergrond dansers voor nodig. Ze plaatste onlangs op haar sociale media een video van zichzelf waarin ze vertelt dat ze het ontzettend lastig vindt om de piepjonge dansers van twintig nog bij te houden. Tóch blijft ze doorbikkelen.

Chantal Janzen houdt volgers flink voor de gek

Doorbordurend op de video hierboven, gaat Chantal verder in haar verhaal op Instagram. Ze filmt zichzelf nog een keer en wil haar volgers een sneakpeak geven van haar piepjonge achtergrond danseressen. Ze loopt een kamer binnen en filmt vooral zichzelf, tot op het moment dat ze de camera omdraait om één van haar piepjonge achtergrond danseres te laten zien. Dan komt de aap uit de mouw! Ze houdt haar volgers namelijk even goed voor de gek. Wanneer ze de camera omdraait, staat daar geen mooie, jonge, flexibele vrouw, maar een forse, grote man: de bekende Tijl Beckand. Tijl moet er zelf ook om lachen, staat op en doet net alsof hij één van de fanatieke achtergrond danseressen van Chantal is.

Chantal Janzen wordt flink verwend op de bank

Net als iedereen, heeft Chantal ook af en toe even een lekker rust momentje nodig. Zeker vlak voor haar grootste feest van het jaar: Chantal’s Pyjamaparty. Ze is flink in de weer, zoals je hierboven wel kunt zien, met dansen en voorbereiden. Even tijd voor haarzelf is dus wel nodig. Ze spendeert die tijd bij haar lieve ouders op de bank. Ze plaatst een filmpje op haar Instagram tijdlijn waarin ze zichzelf filmt. Daarna draait ze de camera naar de koffietafel om te laten zien hoe goed ze weer verwend wordt door haar ouders. Ze heeft namelijk, op haar 43ste, een bakje met geschilde appelpartjes gekregen van haar moeder. In het bijschrift vertelt ze wat haar moeder zei toen ze het bakje neerzette: “Je moet goed eten deze week met al dat gedans en gedoe”. Ook zegt Chantal zelf iets heel liefs over haar pap en mam: “Och man, ik hoop dat ik nog heel lang van deze momenten én van de door hen geschilde partjes kan genieten.” Dit is dan ook wel écht heel lief, Chantal!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?