Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Bij sommige bekende Nederlanders ga je inderdaad jezelf afvragen of ze iets aan zichzelf hebben laten doen. Je kan meestal niet helemaal je vinger erop leggen, maar er lijkt dan iets te zijn veranderd aan die persoon wat je niet helemaal kan verklaren. Dan is er ook wel meestal iets gebeurt aan de bekende Nederlander. Dat bleek ook het geval te zijn met Chantal Janzen. De mooie blondine plaatste laatst een leuke video van zichzelf, waarin ze toegaf iets aan zichzelf te hebben veranderd. En dat zat hem in haar gezicht. Maar wat heeft Chantal dan voor ingreep gedaan? Bekijk de video snel hier! Dan kom je er meteen achter.

Chantal Janzen houdt het boeiend voor haar volgers

De mooie presentatrice weet als geen ander hoe ze haar publiek betrokken moet houden en ook deze keer lukt dat weer heel erg goed. Met haar leuke foto hierboven hield ze haar volgers op het puntje van hun stoel. Chantal verklapte helemaal niets en liet alleen blijken dat ze wat leuks had gedaan. De opvallende kijker ziet het natuurlijk al, maar de gemiddelde volger van Chantal begreep niet meteen wat er aan de hand was. En dat was natuurlijk wel mooi, want zo kon Chantal hen lekker laten gissen naar wat er allemaal met haar gebeurt was. Dat hield de mensen in haar comments erg enthousiast en betrokken. Zo kon Chantal de aandacht van die mensen vast blijven houden. Met haar foto bleef Chantal haar fans toch nog even boeien. Maar na een tijdje kwam de video, en daarmee het verlossende woord, naar boven.

Chantal Janzen weet zelf haar wimpers op te plakken

Normaal gesproken laat Chantal zich helemaal onder handen nemen door de stylistes en visagistes van de programma’s en shows waar ze aan mee doet. Maar nu heeft ze besloten om een keer zelf iets uit te proberen. En dat doet ze eigenlijk best wel goed. De wimpers die Chantal bij zichzelf heeft opgedaan zien er erg leuk uit. Het maakt de look van Chantal in ieder geval helemaal af. De mooie blondine zorgt er op deze manier weer voor dat ze mooi voor de dag komt. Met haar leuke video heeft Chantal haar volgers ook weer een beetje weten te vermaken.

Chantal Janzen moet er altijd goed uit zien van zichzelf

De mooie blondine zorgt er altijd voor dat ze een beetje leuk voor de dag kan komen. Het lijkt er niet op aan al die goede outfits te zien, dat Chantal zonder een mooi pakje de deur uit durft. Ze let in ieder geval heel erg goed op wat ze aantrekt en zorgt ervoor dat ze daardoor alleen maar ontzettend goede foto’s maakt. Die foto’s zijn een bron van vermaak voor haar trouwe fans, die graag elk mooi moment uit het leven van Chantal meemaken. Haar foto’s doen het dan ook erg goed online.

Meer zien van Chantal Janzen kan op Instagram

Als je nou nog meer van Chantal Janzen wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuke kiekjes klaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...