Video: Atlete Emma Oosterwegel showt haar geweldige onderstel in strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe atlete Emma Oosterwegel laat haar geweldige lichaam maar al te graag zien. En het liefste in hele strakke kleding.

Emma Oosterwegel laat strak onderstel zien aan fans

De prachtige atlete Emma Oosterwegel heeft een fantastisch lichaam. Dat merk je wel als je de knappe brunette zo aan het werk ziet. De aantrekkelijke dame weet precies hoe ze zichzelf moet fotograferen en video’s van zichzelf moet maken om ervoor te zorgen dat haar fantastische lichaam erg mooi erop komt te staan. Haar fans vinden dat natuurlijk absoluut de moeite waard om te bekijken. De prachtige atlete weet met haar goedgevormde lichaam ontzettend de aandacht te trekken van haar fans. Die zitten thuis achter hun scherm te wachten tot ze weer een mooie foto of video van de knappe brunette mogen ontvangen.

Lees ook: Foto; Atlete Emma Oosterwegel betrapt met enorme paal in haar hand

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

Dit strakke filmpje laat Emma Oosterwegel van alle kanten zien

De prachtige Emma Oosterwegel weet met het filmpje wel gelijk te laten zien waarom ze kan worden gezien als een van de meest knappe vrouwen van Nederland. De aantrekkelijke brunette heeft namelijk een lichaam waar je u tegen zegt en dat wordt pas extra duidelijk in de heerlijk strakke outfit die ze draagt. Terwijl ze haar lichaam in allerlei poses en houdingen wringt tijdens het sporten weet Emma haar volgers gelijk een hele verleidelijke kant van zichzelf te laten zien. En dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Met haar video heeft ze gelijk ervoor gezorgd dat iedereen van haar volgers vrolijk het weekend in kan. Ze hebben namelijk nu al iets heel moois mogen zien. En dat is natuurlijk best wel wat waard. Emma Oosterwegel weet met haar prachtige looks keer op keer te verrassen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Oosterwegel (@emmaoosterwegel)

De verleidelijke pakjes van Emma Oosterwegel

Natuurlijk is Emma Oosterwegel van zichzelf al een ongelooflijk knappe dame, maar dat wordt alleen nog maar benadrukt door de heerlijke pakjes die ze draagt. Die zorgen er namelijk voor dat de prachtige atlete er nog vele malen beter uit komt te zien. Als je Emma normaal al mooi vond, dan vindt je haar waarschijnlijk in een strak sportpakje nog vele malen knapper. De aantrekkelijke brunette weet precies wat ze doet door die pakjes aan te trekken en geniet van alle positieve opmerkingen die ze terugkrijgt van fans.

Knappe Emma Oosterwegel verrast volgers met foto’s

Normaal gesproken lijkt de knappe Emma Oosterwegel redelijk onschuldig. Maar als ze weer moet poseren in een bijzonder pakje, dan komt een andere Emma naar boven. En die is wel een stukje uitdagender. Dat vinden haar fans juist leuk. Die krijgen dan een hele andere kant van hun favoriete sporter te zien. En dat vinden ze absoluut niet erg. Al i=zijn ze soms wel een beetje verrast door deze kant van de knappe brunette. Maar vooralsnog vallen alle foto’s van Emma Oosterwegel enorm in de smaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.