Krijsende Lies Zhara deelt video van flinke springkussens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou het van Lies Zhara niet denken, maar dit recente filmpje onthult dat ze wel heel hard moet gillen van opgeblazen plastic.

Dat Lies Zhara geen geheimen voor haar volgers heeft weten we onderhand. En oh wat zijn we daar dol op. Het leidt namelijk tot de lekkerste plaatjes en ook dit filmpje doet daar niet voor onder! Al onthult de knappe influencer deze keer wel heel veel. Lies zet het namelijk flink op een krijsen terwijl ze haar grootste geheimen ontsluiert. Dat de knappe blondine bang is voor deze plastic glijbaan hadden we echt niet gedacht!

Lies Zhara geeft fans intiem kijkje in springkussens

Als influencer neemt Lies Zhara haar fans natuurlijk overal mee naar toe. En gelukkig maar! Anders hadden we dit soort heerlijke filmpjes moeten missen en geloof ons maar, dat wil je echt niet. Lies is namelijk altijd al een cadeautje voor je ogen, maar in dit soort kiekjes schittert ze toch weer extra. Zo onthulde de bloedhete blondine in dit recente Instagramfilmpje één van haar grootste angsten. En toonde daarbij ook nog eens spectaculair zicht op deze opgeblazen springkussens! Lies was namelijk in een indoor springparadijs en beleefde daar flinke avonturen. Zo blijkt dus dat ze doodsbang is voor plastic glijbanen! En dan al helemaal deze, vertelde ze in haar story. Wij snappen het enerzijds wel. Zo stevig zien deze springkussens er toch ook weer niet uit. En als je daar dan met een rotvaart tussendoor glijdt zet je het natuurlijk een gillen. Logisch!

Gillende Lies Zhara glijdt in loeistrak pakje naar beneden

Wij snappen het dan ook volkomen dat Lies Zhara het op een schreeuwen zet in dit filmpje. Al zijn de stemgeluiden alsnog lichtelijk opvallend. Lies lijkt namelijk aan het begin niet helemaal te weten of ze gaat jodelen of schreeuwen. Maar zodra ze vaart maakt lijkt de keus snel gemaakt. En gelukkig maar, want nog geen seconde later ligt ze ook alweer beneden. Lies mag dan doodsbang zijn voor de scherpe glijbaan, wij maken ons toch meer zorgen om haar arme huid! De knappe influencer trok namelijk een pittig klein pakje aan dat precies niets aan de verbeelding overlaat. Scherpe kijkers zal zelfs opvallen dat ze aan het begin wel heel veel laat zien! Gelukkig voor Lies overleeft het pakje de trip nog nét. Met al dat geschuur en geglijd had dat heel anders kunnen lopen!

Lies Zhara is nieuwste ster in actiecomedy Game On

Overigens lijkt Lies Zhara de laatste tijd wel heel veel avonturen te beleven. Zo maakte ze recent ook bekend gecast te zijn in haar eerste speelfilm! De Nederlandse actiecomedy heet “Game On” en gaat, zoals de naam al suggereert, over gamers. De opnames zijn deze zomer gestart met diverse grote Influencer-namen. Naast Lies staan namelijk Gio Latooy en Marouane Meftah op het lijstje! Lies lijkt zelf ook flink zin in te hebben. Al is ze natuurlijk wel wat zenuwachtig voor haar eerste acteer-job. Dat maakte ze bekend in de post waar ze ook een kijkje op haar karakter geeft! De blondine speelt een roze-gekleurde gamer girl compleet met geweer en headset. Ook de bijzondere outfit deed flink wat hoofden draaien op social media! De meningen komen over één ding in ieder geval overeen: we zijn benieuwd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'