Video: Anna Gimbrère rent in badpakje over je beeldscherm tijdens Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Gimbrère, kandidaat bij Wie is de Mol?, verwent alle fans met haar strakzittend badpakje! Wat ziet dat er goed uit.

De presentatrice Anna Gimbrère die deelneemt aan het tv-programma Wie is de Mol? is in de preview van de aankomende 9e aflevering te zien in een rood, kort en strakzittend badpakje. Maar Anna verrast iedereen want zelfs met weinig kleding aan rent ze maar al te graag voor de opdracht! Wat is dit toch een goed pakje van Anna. Met haar mooie pakjes weet ze altijd wel een goede indruk te maken. Haar fans zitten altijd klaar om de leuke berichtjes van Anna een like te geven. Maar de laatste foto, daar vallen ze bijna van achterover zo mooi is die. Daar doet Anna haar volgers een ontzettend groot plezier mee.

Anna Gimbrère rent zich kapot met strak badpakje aan

Een van de vier overgebleven kandidaten van het tv-programma, Wie is de Mol?, is Anna Gimbrère. De brunette is in de meeste afleveringen best netjes gekleed. Maar bij een sneak peak van de aankomende 9e aflevering zijn veel fans geschokt door haar outfit! Ze draagt namelijk voor een van de opdrachten, die in het water zal plaatsvinden, een knalrood badpakje dat strak om haar vormen heen zit. Maar dat is nog niet alles. We zien ook dat Anna met dit strakke pakje aan plotseling moet gaan rennen! Het belooft een zeer interessante aflevering te worden! Veel fans van Anna zullen wel enorm veel gaan uitkijken naar de volgende aflevering om de volledige beelden te mogen en kunnen bekijken. Anna geeft je nog even een beetje extra motivatie om naar de aflevering van WIDM te gaan kijken. Alsof het nog niet spannend genoeg was zonder haar mooie pakje.

Wie is de Mol Anna, Kees, Fons, Rosario

Is Anna Gimbrère de Mol in WIDM?

Er blijven altijd veel speculaties over wie de mol zou kunnen zijn in het 24e seizoen. Met nog maar 4 kandidaten over, is er een grote kans dat de presentatrice de mol is! Veel fans zijn er dan ook van overtuigd dat zij echt de mol is en laten dit duidelijk merken, bijvoorbeeld met opmerkingen als: “Ja natuurlijk, het molletje. Voor mij als molloot is het al vanaf aflevering 1 overduidelijk. Haar gedrag en verborgen hints spreken voor zich, en de mol zou natuurlijk niet voor een vrijstelling gaan.” en ”Anna is nu echt verdacht!”‘Anderen benadrukken: “Een toonsoort met alleen a-mol bestaat niet!! Anna is 99.314% de mol” en “Tuurlijk zit jij nog in het spel, want jij bent de mol!!”

Er is ook veel tegengeluid op de verdenking van Anna Gimbrère

Maar er zijn ook veel fans die beweren dat ze nooit de mol kan zijn, maar gewoon een slimme en goede kandidaat is. Zij laten weten: “Je staat in de finale, maar je bent niet de mol!” en “Ik heb haar nog nooit verdacht.” Uiteindelijk kun je het nooit zeker weten tot de finale van het tv-programma. Op zaterdagavond 9 maart zal de finale plaatsvinden en kunnen we er eindelijk achter komen wie de mol is.

Wil je nog meer zien van Anna Gimbrère?

Neem dan vooral een kijkje op haar Instagram account. Daar vindt je nog veel meer mooie plaatjes en video’s van de presentatrice!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.