Foto: Razend knappe Daphne van Domselaar (23) speelt zich ondanks verlies flink in de kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Normaal gesproken krijgen vrouwelijke keepsters veel kritiek, maar de knappe oranjeleeuwin Daphne van Domselaar weet inmiddels op meerdere manieren haar visitekaartje af te geven!

De knappe keepster van de oranjeleeuwinnen, Daphne van Domselaar, heeft ondanks het verlies tegen Duitsland toch haar visitekaartje afgegeven. De 23-jarige blondine keepte een geweldige wedstrijd, maar het was helaas niet genoeg om Nederland overeind te houden in de troostfinale van de Nations League De oranjeleeuwinnen verloren met 0-2 van de Duitsers. Door dit verlies hebben ze zich helaas niet weten te plaatsen voor de Olympische Spelen in Parijs. Normaal gesproken krijgen vrouwelijke keepsters bakken met kritiek, zeker na zo’n kansloos verlies. Hun spel ziet er vaak een beetje klungelig uit, vooral vergeleken met het mannenvoetbal. Toch wist de blonde Nederlandse goalie ieders mond te snoeren met haar schitterende reddingen!

Daphne van Domselaar

Daphne van Domselaar is een natuurtalent

Daphne van Domselaar is haar keepster carrière begonnen bij de vrouwen van FC Twente. Hier werd ze door haar eerste trainer een ‘puur natuurtalent’ genoemd. Op jonge leeftijd speelde ze al veel wedstrijden voor Twente, waarbij ze enorm vaak de uitblinker was. Toen ze haar debuut bij Nederland moest maken, viel ze in voor de geblesseerde eerste keepster Sari van Veenendaal. Dit was tijdens het EK in Engeland. Daphne maakte het eindtoernooi als keepster af. Ook hier speelde ze erg goede wedstrijden, waardoor ze op de radar kwam van grotere teams uit het buitenland. Inmiddels speelt Daphne voor Aston Villa uit Engeland.

Daphne maakt volgers gek met fitnessfoto’s

De knappe Daphne van Domselaar maakt haar volgers gek met mooie fitnessfoto’s. Ze post regelmatig een foto waarbij ze een strakke fitnesslegging aan heeft. Hier houden haar volgers wel van aan de reacties te zien. Dat begrijpen wij ook wel, ze heeft namelijk een prachtig slanke verschijning met goede vormen op de juiste plekken. Hiermee pakt ze haar volgers helemaal in.

Wil jij meer zien van Daphne van Domselaar?

Wil jij meer zien van het knappe talent Daphne van Domselaar? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.