Foto: Indigo Oord trekt haar broekje een klein stukje naar beneden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Model Indigo Oord kan zichzelf niet meer inhouden en deelt het moment waarop ze haar korte broekje bijna helemaal naar beneden doet!

De prachtige Indigo Oord weet haar fans goed te verrassen met de verbazende beelden dat ze haar broekje bijna helemaal naar beneden doet! Kan ze zichzelf nog wel in bedwang houden?

Indigo Oord laat zien hoe ze haar broekje bijna uitdoet

Model Indigo Oord heeft een foto geplaatst waar alle fans weer enorm van aan het smullen zijn. In de foto is de brunette namelijk te zien in een los wit broekje wat al elk moment naar beneden zou kunnen zakken en een wit shirtje waarbij je haar vormen mooi kan bewonderen. Maar in de foto’s doet ze nogal iets verbazingwekkend. Ze duwt namelijk haar korte broekje met haar vingers naar beneden… Nog een stukje verder en we hadden alles van de brunette kunnen zien! Indigo weet wel goed hoe ze haar fans tevreden kan houden en ook hoe ze het interessant maakt voor haar trouwste volgers!

Klik hier om de foto’s zelf te bekijken.

Indigo Oord

Indigo Oord en haar vriend Folkert Slump zijn een jaar samen

Jammer genoeg voor de mannelijke fans is het model Indigo Oord bezet. En ze herinnert iedereen daar aan wanneer ze met haar vriend, Folkert Slump, die ook een model is, 1 jaar samen is. Dit is wat ze erop heeft te zeggen: ”Eén jaar officieel vriendje vriendinnetje. Ik heb deze tijger getemd tegen alle verwachtingen in. Helemaal gek op jou druif!! Enn wij gaan samen iets heel leuks doen dus stay tuned” Het lijkt erop dat het erg goed gaat met het stelletje! En ook dat ze samen iets leuks gaan doen samen. Fans verdenken het koppel erop dat ze een podcast gaan beginnen samen. We kunnen niet wachten tot Indigo en Folkert laten weten wat hun geheime project is!

Voordat ze met Folkers Slump samen was heeft het model meegedaan aan de programma’s De Bachelor, daar hebben we de prachtige brunette zien strijden om Thomas van der Vught en met het programma First Dates probeerde ze ook liefde te vinden. Bij beide programma’s was het jammer genoeg niet gelukt maar ze heeft uiteindelijk via de datingsite Happn vriend Folkert gevonden!

Indigo Oord houdt van vakanties

Indigo heeft een diepe liefde voor reizen en deelt graag haar vakantieavonturen met al haar fans. Op haar sociale media kanalen plaatst ze daarom ook foto’s en video’s van zichzelf. Voornamelijk is ze dan te zien in weinig kleding op zonnige bestemmingen. Maar ook plaatst ze herinneringen aan vakanties die ze mist. Vooral de temperatuur speelt een grote rol. Ze verlangt vaak de warme temperaturen die Nederland niet heeft. In een recente post deelde Indigo namelijk: “Al drie dagen lig ik ziek in bed, en oh, wat verlang ik dan naar Egypte, waar de thermometer gemakkelijk de 30 graden aantikt.” Fans kunnen Indigo hierover goed begrijpen en zouden ook wel willen dat het altijd zo mooi weer was in Nederland of dat ze weer op vakantie kunnen gaan.

Indigo Oord

Wil je nog meer zien van Indigo Oord?

Neem dan even een kijkje op haar Instagram account. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes en filmpjes van het model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.