Video: Anna Gimbrère maakt zichzelf enorm verdacht met niet-uitgezonden gesprek in WIDM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Gimbrère deelt belangrijke informatie die veel twijfels brengen bij alle kijkers van Wie is de Mol. Zou Anna de mol kunnen zijn?

Op de officiële Instagram pagina van Wie is de Mol krijgen we niet-uitgezonden beelden te zien waarbij Anna opeens erg verdacht wordt. De mooie brunette weet plotseling alle aandacht op zich te vestigen en dat is natuurlijk wel bijzonder. De mooie dame kan zonder al te veel moeite de aandacht op zich vestigen vanwege haar prachtige uiterlijk, maar in het spelletje Wie is de Mol? is het misschien het meest handige om jezelf zo in de spotlight te zetten. Zeker als je uiteindelijk de mol blijkt te zijn. Je wil dan toch een beetje verborgen blijven tussen de rest van de kandidaten. Laten we eens kijken wat de rest van Nederland vindt van de verdachte brunette.

Wat vinden de molloten van Anna Gimbrère?

Fans delen graag wie ze verdenken als het gaat om Wie de Mol is. Vooral sinds deze behind-the-scenes beelden zijn uitgebracht is iedereen op hol geslagen! En dat alleen maar omdat Anna Grimbrère simpelweg één voor één de kandidaten afgaat die ze de afgelopen test ingevuld zou hebben. Maar hoe kan Anna nu dan nog zelf wel in het programma zitten? Mensen in de comments lijken het te weten: Anna moet wel de Mol zijn! Dit is wat fans vinden van het moment: ”Als je de mol bent maakt het niet uit op wie je zit Anna””Anna is nu echt verdacht” en ”Kinda sus dat je er nog in zit dan Anna!” Op Instagram is Anna zeer actief in het delen met haar volgers of ze door is naar de volgende aflevering of niet, en dat doet ze met mooie behind-the-scenes foto’s. Jammer genoeg verklapt dat niets; we moeten nog wel even wachten tot we zeker weten wie de mol is. Klik hier om zelf de video te bekijken. Die wil je namelijk even gezien hebben!

Anna Gimbrere

Anna doet mee al nieuwe champ in ‘Beat the Champions’

Laatst heeft Anna Grimbrère op Instagram laten weten dat ze een van de volgende kampioenen is in de serie ‘Beat The Champions’. Dat betekent dat je nog meer kan genieten van de mooie brunette. Ze zal nog veel vaker op televisie te zien zijn binnenkort. Goed nieuws dus voor alle fans van de mooie dame. Dit gaat Anna doen samen met: Nynke de Jong, Andries Tunru, Devrim Aslan en Abel Gilsing, en het tv-programma wordt gepresenteerd door onze blonde heldin: Chantal Janzen. Ze laat op haar sociale media weten dat ze er zin in heeft en een groot voorbeeld neemt aan Diederik Jekel, die voor Anna ook een champ was in het tv-programma. De mooie brunette is echt ontzettend dankbaar voor de kans om zichzelf als lopende encyclopedie te kunnen laten zien: ”Grote schoenen om te vullen, maar the game is on. Wie durft?’‘ En Diederik is het daar zeker mee eens: ”Schoenen die jou als gegoten zitten! Ik weet zeker dat je het geweldig gaat doen!”

Meer zien van Anna Gimbrère?

Neem dan vooral een kijkje op haar Instagram account. Daar vindt je nog veel meer mooie plaatjes van de brunette!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.