Video: Andy van der Meijde schotelt familie walgelijk toetje voor tijdens kerst

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Andy van der Meijde schotelt zijn familie deze kerst wel een heel erg walgelijk toetje voor. En daar schrikt zijn dochter wel van. 

In een opmerkelijke kerstvideo heeft voormalig voetballer Andy van der Meijde zijn familie een wel heel bijzonder dessert voorgeschoteld. In plaats van de gebruikelijke feestelijke lekkernijen koos hij voor een ietwat eigenaardig kerstdiner, namelijk een bord vol augurkjes met vlaggetjes erin gestoken, een keuze die duidelijk afwijkt van de traditionele kerstgerechten.

Lees ook: Andy van der Meijde schotelt jarige dochter (12) drank-taart voor

Dochter van Andy van der Meijde niet blij

De video onthult ook de reactie van zijn dochter, die haar afkeuring niet onder stoelen of banken steekt. De dochter schudt teleurgesteld haar hoofd, wat suggereert dat zij deze ongebruikelijke keuze van haar vader niet kan goedkeuren, vooral niet op deze speciale dag. De keuze voor augurkjes in plaats van de meer gebruikelijke zoete lekkernijen roept niet alleen verbazing op, maar zorgt er ook voor dat mensen zich gaan afvragen of Andy het wel helemaal snapt allemaal. Met kerst zet je toch juist allemaal lekkere zoete dingen op tafel?

Andy van der Meijde staat ver af van zijn dochter

Als het om culinaire smaak gaat, dan staan de van der Meijtjes ver van elkaar af. De video werpt daar absoluut een licht op. De kloof tussen de culinaire voorkeuren van Andy van der Meijde en die van zijn dochter is vrij groot. Andy is in ieder geval wel aan genieten van zijn bijzondere plankje tijdens de kerstavond.

Andy van der meijde plaatst leuke video’s op Instagram

Ga je ook altijd stuk om de humor van Andy van der Meijde? Volg de beste man dan ook even op Instagram. Daar vindt je al zijn video’s namelijk terug.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!