Model Tamara Treffers laat Andy van der Meijde smullen met verhalen over vreemdgaande Ajax-spelers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bij Andy in de Auto komen er zo nu en dan wat sappige verhalen naar boven drijven. Van die verhalen die niet bedoeld zijn voor het daglicht. Zo komt ook Tamara Treffers met een onthulling over voetbalspelers…

Andy van der Meijde heeft naast een hele hoop mannen, ondertussen ook al best wat dames in zijn auto gehad. Sportsters, actrices, influencers en modellen heeft Andy allen wel eens in zijn auto gehad voor zijn YouTube kanaal. Dus ook dames die voor hun betalende abonnees hun kleding uitdoen! De verhalen waarmee deze dames komen zijn echt bizar.

Tamara Treffers onthult verhalen over vreemdgaan Ajax-spelers

Zo kwam model Tamara Treffers langs voor een ritje in de dikke BMW van Andy van der Meijde. De roodharige Tamara vertelt over wat ze allemaal voor werk doet en komt tussendoor met wat ‘juice’. Het fragment dat te zien is het Instagram account van Andy, start met ‘voetballers zitten er ook tussen ja’. Hiermee doelt ze op haar DM op Instagram. Ze vertelt dat er zelfs Ajax-spelers tussen zitten. Andy kan het niet geloven en begint ineens keihard te lachen. ‘Viezeriken zijn het, voetballers zijn ook allemaal hetzelfde’, schreeuwt Andy. In de gehele YouTube video geeft Tamara meer uitleg over hoe de voetballers te werk gaan. Zo liken ze voornamelijk haar hoogtepunten, omdat dit niet te zien is voor hun vriendin. De sporen worden als het ware gelijk gewist. Ook sturen voetballers haar wel eens een DM en zodra ze niet snel genoeg antwoord verwijderen ze hun berichten.

Meer zien van Tamara Treffers? Kijk op Instagram!

Als je nou nog meer van deze dame wilt zien, kijk dan even op haar Instagram! Daar vind je nog veel meer moois!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!