Video: Abbey Hoes doet TikTok-dansje in flinterdun shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes vermaakt haar volgers weer eens met een leuk filmpje op TikTok en draagt daarin een heel bijzonder shirtje.

De TikTok-dansjes van Abbey Hoes

Abbey Hoes zullen de meeste mensen kennen als de actrice die de titel voor mooiste vrouw van Nederland won bij de FHM. En sinds Abbey die titel heeft gekregen is nog veel meer duidelijk geworden waarom ze die verdiend. De knappe actrice heeft namelijk niet alleen een ongelooflijk aantrekkelijk , maar weet ook nog eens heel erg goed anderen te verleiden met dat . En die combinatie zorgt ervoor dat Abbey zoveel fans in Nederland heeft. Het zorgt er ook voor dat de actrice het zo goed doet op TikTok. Met haar goedgevormde lijf doet Abbey allemaal dansjes waarmee ze haar volgers weet te vermaken. Ze heeft nu ook weer een zeer interessante video gemaakt, waar je eigenlijk alleen maar van kan genieten.

Lees ook: Foto: Abbey Hoes geniet intens van piepklein apparaatje

Abbey Hoes draagt flinterdun shirtje

Wat eigenlijk meteen opvalt aan de video is dat Abbey een enorm dun shirtje draagt. Alles prikt namelijk door de stof heen. En Abbey haar trofeeën komen ook goed uit in het strakke shirtje. Of Abbey nou heel bewust dit shirtje heeft aangetrokken voor de video of niet maakt niet zo veel uit. Het is namelijk een ongelooflijk goed shirt dat Abbey zeker vaker mag aantrekken. Haar volgers zijn ook erg blij met de keuze van de aantrekkelijke brunette.
Abbey Hoes geniet van privé momentje met camera

De knappe actrice is gaan backpakken en heeft daar de mooiste momenten meegemaakt. Ze heeft een aantal van de meest bijzondere stranden gezien en telkens stond Abbey klaar met haar camera om die herinneringen op te nemen. Ook zijn er op haar tripje genoeg foto’s van de actrice genomen, en allemaal in ontzettend verleidelijke pakjes, dus er is genoeg moois om te zien. Behalve de verleidelijke strand foto’s heeft de vriend van Abbey ook een aantal plaatjes geschoten. Die zijn alleen iets minder goed gelukt. Toch deelt Abbey ze met de wereld, aangezien ze niet onzeker is over haar looks en het grappig vindt om de foto’s te delen.
Abbey Hoes heeft intens genoten van lange vakantie

Nu haar vakantie ten einde loopt deelt Abbey de mooiste momenten van haar reis. En dat is best een avontuur geweest. Toch zou ze het zo weer doen. Aan de foto’s en bijschriften te zien heeft Abbey zich prima vermaakt tijdens haar reis. van lang uitgerekte stranden tot de diepste plekjes van de jungle, Abbey heeft het allemaal gezien. Voorlopig gaat ze eerst thuis weer een beetje bijkomen van haar reis, maar de verwachting is dat ze binnenkort weer meer in Nederlandse producties te zien zal zijn. En zo niet, dan blijft ze in ieder geval actief op TikTok en Instagram. Zo hoef je dus helemaal niks van de knappe actrice te missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...