Video: Abbey Hoes doet TikTok-dansje in flinterdun shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes vermaakt haar volgers weer eens met een leuk filmpje op TikTok en draagt daarin een heel bijzonder shirtje.

De TikTok-dansjes van Abbey Hoes

Abbey Hoes zullen de meeste mensen kennen als de actrice die de titel voor mooiste vrouw van Nederland won bij de FHM. En sinds Abbey die titel heeft gekregen is nog veel meer duidelijk geworden waarom ze die verdiend. De knappe actrice heeft namelijk niet alleen een ongelooflijk aantrekkelijk lichaam, maar weet ook nog eens heel erg goed anderen te verleiden met dat lichaam. En die combinatie zorgt ervoor dat Abbey zoveel fans in Nederland heeft. Het zorgt er ook voor dat de actrice het zo goed doet op TikTok. Met haar goedgevormde lijf doet Abbey allemaal dansjes waarmee ze haar volgers weet te vermaken. Ze heeft nu ook weer een zeer interessante video gemaakt, waar je eigenlijk alleen maar van kan genieten.

Lees ook: Foto: Abbey Hoes geniet intens van piepklein apparaatje

Abbey Hoes draagt flinterdun shirtje

Wat eigenlijk meteen opvalt aan de video is dat Abbey een enorm dun shirtje draagt. Alles prikt namelijk door de stof heen. En Abbey haar trofeeën komen ook goed uit in het strakke shirtje. Of Abbey nou heel bewust dit shirtje heeft aangetrokken voor de video of niet maakt niet zo veel uit. Het is namelijk een ongelooflijk goed shirt dat Abbey zeker vaker mag aantrekken. Haar volgers zijn ook erg blij met de keuze van de aantrekkelijke brunette.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes geniet van privé momentje met camera

De knappe actrice is gaan backpakken en heeft daar de mooiste momenten meegemaakt. Ze heeft een aantal van de meest bijzondere stranden gezien en telkens stond Abbey klaar met haar camera om die herinneringen op te nemen. Ook zijn er op haar tripje genoeg foto’s van de actrice genomen, en allemaal in ontzettend verleidelijke pakjes, dus er is genoeg moois om te zien. Behalve de verleidelijke strand foto’s heeft de vriend van Abbey ook een aantal plaatjes geschoten. Die zijn alleen iets minder goed gelukt. Toch deelt Abbey ze met de wereld, aangezien ze niet onzeker is over haar looks en het grappig vindt om de foto’s te delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes heeft intens genoten van lange vakantie

Nu haar vakantie ten einde loopt deelt Abbey de mooiste momenten van haar reis. En dat is best een avontuur geweest. Toch zou ze het zo weer doen. Aan de foto’s en bijschriften te zien heeft Abbey zich prima vermaakt tijdens haar reis. van lang uitgerekte stranden tot de diepste plekjes van de jungle, Abbey heeft het allemaal gezien. Voorlopig gaat ze eerst thuis weer een beetje bijkomen van haar reis, maar de verwachting is dat ze binnenkort weer meer in Nederlandse producties te zien zal zijn. En zo niet, dan blijft ze in ieder geval actief op TikTok en Instagram. Zo hoef je dus helemaal niks van de knappe actrice te missen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...