Verveelde Davina Michelle deelt foto in doorschijnend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is een van de meest populaire zangeressen van het land. Ze boekt ook veel succes, al lijkt ze zelf niet zo onder de indruk. 

De beeldschone zangeres Davina MIchelle lijkt een beetje verveeld te zijn op haar nieuwste foto. Daar trekt de knappe blondine namelijk een enorm chagrijnige en verveelde blik. Wat zou er allemaal met Davina aan de hand zijn? Eigenlijk speelt er zich alleen maar grotendeels goed nieuws af in de wereld van Davina de laatste tijd. Waarom ze zo verveeld moet kijken is een raadsel. Het is niet alsof ze niet genoeg te doen heeft straks. Davina mag namelijk optreden voor SBS.

Lees ook: Davina Michelle laat volgers schrikken met deze voor- en na-foto

Davina lijkt niet heel blij in nieuw topje

De beeldschone zangeres lijkt op haar nieuwste foto niet erg blij te zijn. Ze lijkt het niet naar haar zin te hebben en een beetje verveeld. Zou Davina verveeld zijn met haar eigen succes? Dat moet het haast wel zijn. Davina is namelijk best wel lekker bezig de laatste tijd. Haar nieuwste concert wordt zelfs uitgezonden op SBS. Daarmee bereikt Davina een nog veel groter publiek. Misschien staan er na het optreden wel allemaal nieuwe fans klaar om haar aan te moedigen tijdens haar concerten. Heel veel reden om chagrijnig of verveeld te zijn, die zijn er dus niet. Davina heeft voorlopig meer dan genoeg te doen. Ze zal eerder problemen hebben met te veel willen doen dan verveeld raken.

Is dit Davina haar standaard gezicht?

Misschien wordt er ook wel te veel achter de foto gezocht. Misschien is dit gewoon Davina haar normale en neutrale gezicht. De blonde zangeres heeft natuurlijk ook gewoon momenten dat ze haar gezicht even moet laten rusten en dat ziet er bij haar dan zo uit. Het had erger gekund. Je hebt namelijk vrouwen wiens ontspannen gezicht er echt heel erg streng of boos uit ziet. En dat terwijl ze dan vaak helemaal niet boos zijn. Zo ver is het bij Davina gelukkig nog niet. Ze ziet er misschien een klein beetje chagrijnig uit, maar echt boos lees je niet van haar gezicht af.

De knappe pakjes van Davina Michelle

Op haar nieuwste foto draagt Davina een erg strak topje dat ook nog eens een beetje doorschijnt. Dat ziet er toch wel bijzonder spannend uit natuurlijk. Maar het is zeker niet de eerste keer dat de knappe blondine een strak pakje aantrok. Vooral haar jurkjes doen het goed bij haar volgers. Die houden er wel van om Davina in een strak pakje te zien. In haar zilverkleurige jurkje ziet de prachtige zangeres er enorm verleidelijk uit. En dat vindt Davina zelf natuurlijk ook wel erg fijn. Want wie wil er nou niet verleidelijk door het leven gaan? Davina en haar pakjes kunnen in ieder geval op een hoop steun rekenen vanuit haar volgers, die zijn enorm fan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...