#TBT: Leontine Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens #ThrowBackThursday blikken we terug op een babe uit het verleden. De dame die we vandaag uitlichten, stond de afgelopen maanden op niet zo’n leuke manier in de spotlights. Daar lijkt Leontine Borsato echter helemaal uit te zijn. Ze heeft intussen zelfs haar ouderdom omarmd.

Leontine Borsato uit de Oude Doos © Pintrest
Leontine Borsato kruipt uit de oude doos © Pinterest

Sterker nog: Leontine Borsato verklaarde geen fillers en botox meer te willen gebruiken. Een dergelijke verklaring van bekende vrouw op haar leeftijd is bijna net zo’n openbaring als dat Nikkie vroeger een Nick was. Daarom dook Mannenzaken de oude doos in om te onderzoeken hoe Leontine er ook alweer uitzag voor al dat plastische geknutsel.

Leontine Borsato

Het was vorig jaar ogenschijnlijk niet het fijnste jaar uit het leven van Leontine Borsato. De vrouw van een Italiaanse notenkraker, hartenbreker en stembandfenomeen Marco Borsato werd in een nauw hoekje gedreven door de uitspraken van haar buiten-de-pot-pissende man.

Hij gaf vorig jaar namelijk toe Iris Hond wel eens volgeblaft te hebben. Leontine verzorgde met een katachtige reflex het klootjesvolk van repliek met een kek Insta-postje waar ze liet zien haar vrouwtje wel te staan.

Fortuinlijk radje draaien

Je kunt dus niet ontkennen dat Leontine een olifantshuid heeft. Deze dame moest die al vroeg ontwikkelen. In de jaren ’80 van de vorige eeuw maakte Nederland kennis met Leontine Ruiter, het meisje dat bijna duizend afleveringen aan de bordjes van het Rad van Fortuin draaide. Als sidekick van de populaire tv-show maakten we dus kennis met Leontine, die daardoor in de picture kwam bij Marco Borsato.

Maar goed, Marco is voorlopig opgebrand, dus nu moet Leontine het doen voor de Borsatootjes. Dat ze dus niet vies is van een beetje olie op het vuur gooien – check die eerste Instagram-post anders nog een keer. Maar hoe was dat vroegâh?

Uit de oude doos

Nou, onze Leontine kon er vroeger ook wat van. Deze dame bezorgde mannen in de jaren ’90 ballen die blauwer waren dan Gaby Blaasers broek. Het kan daarom bijna geen toeval zijn dat Flodder één van de tv-programma’s op haar CV is. Dat programma draaide natuurlijk volledig om Tatjana, waar de jongere Leontine in de bovenste afbeelding ook wel iets van weg lijkt te hebben.

Maar niet alleen in een hot-tub, ook bij de klassieke schoolfoto-setting wist Leontine vroeger al de show te stelen. Zij maakt die muurbloemachtergrond toch een stuk fleuriger. En zeg nou eerlijk: wie zou nou geen lesje van haar willen krijgen?

Leontine Borsato
Deze schoolfotograaf was waarschijnlijk een gelukkig man © Pinterest

Voor de jonge(re) doos

De grote vraag blijft nu natuurlijk: wat gaat Leontine in de (nabije) toekomst doen nu ze niet meer in de chirurgenstoel hoeft plaats te nemen. Neemt ze wraak op Marco? Gaat ze fierljeppen, of is ze met John de Mol aan het onderhandelen over de terugkeer van het Rad van Fortuin? Om een internetgekkie te quoten: ‘plausibel’.

Het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen, is dat Leontine nu snapt dat botox en fillers de jaartelling niet stopzetten. Ze omarmt haar ouderdom. Het lijkt niet helemaal duidelijk of zij zichzelf daarmee bedoelt of toch een klein trapje na geeft aan Marco, die voor dit artikel dus in vooral in een jonge(re) doos viste. Het zou niemand verrassen als de foto’s uit Leontines oude doos daar aanleiding voor waren.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...