Hoe is het nu met Leontine Ruiters na vervolging Marco Borsato?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe is het nu met Leontine Ruiters, voorheen Leontine Borsato, na de officiële vervolging van Marco? Laten we kijken!

Leontine ruiters haar hele leven staat al ruim anderhalf jaar op de kop. Sinds de beschuldigingen naar Marco Borsato ziet het leven er opeens heel erg anders uit. En nu is er natuurlijk eindelijk de vervolging van Marco. Wat betekent dat allemaal voor LEontine? Tijd om daar eens in te duiken.

Leontine Ruiters koopt nieuw huis in het Gooi

De presentatrice schijnt een nieuw huis gekocht te hebben in het Gooi. Daarmee start Leontine een nieuw hoofdstuk in haar leventje. Het nieuwe huis ligt ook midden in de natuur, zodat Leontine zich volledig kan focussen op zichzelf en niet met de drama mee hoeft te gaan. Voor de vervolging van Marco Borsato werden de twee nog samen gespot, maar nu lijkt een vereniging van het koppel verder weg dan ooit. .

Leontine Ruiters slaat rijke man aan de haak

Leontine was in 2022 helemaal van slag door de beschuldigingen aan het adres van haar man Marco. Ze zocht toen al snel haar geluk bij een ander. In Oktober werd bekend dat ze een relatie had met multimiljonair John Huiberts. Dat duurde niet heel erg lang, want een half jaar daarna waren de geliefdes alweer uit elkaar. Maar de geruchtenmolen staat niet stil en nieuws over een mogelijke verzoening tussen de twee komt overal naar boven.

Lees ook: Johan Derksen heeft opvallende mening over vervolging Marco Borsato: “Je bent vogelvrij als man”

Leontine Ruiters maakt innerlijke reis door

De knappe presentatrice heeft in de afgelopen maanden een innerlijke reis doorgaan die ze afsloot op het eiland Ibiza. Het doel daarvan was om zichzelf weer een beetje te leren kennen en te herstellen. Dat is aan de beschrijving van de foto erg goed gelukt: “Mijn innerlijke reis die ik een aantal jaren geleden ben gestart brengt mij letterlijk en figuurlijk op veel verschillende plekken. Sommige mooi, sommige minder mooi, maar ik ben dankbaar dat ik op beide plekken versies van mezelf tegenkom die ik nog niet eerder heb gezien en met liefde kan en mag omarmen. Afgelopen week was ik op het heerlijke en magische eiland Ibiza en dat heeft me weer een stuk dichter bij mezelf gebracht én ik heb weer mooie, nieuwe mensen ontmoet.”

Lees ook: Foto: Met deze vrouwen ging Marco Borsato vreemd

Leontine Ruiters beleeft heerlijke dagen met dochter Jada Borsato

Ook zoekt Leontine wat vaker haar dochter Jada op na het nieuws van Marco. De twee vrouwen weten een heerlijke tijd met elkaar door te maken. Ze zijn zelfs samen op vakantie geweest. Daarover zegt Leontine: “Ongelofelijk genoten van deze overnachting samen met mijn knappe dochter en nog een aantal lieve en inspirerende andere dames! Dank lieve La Mer voor deze onvergetelijke ervaring.” Het lijkt erop alsof de dames het flink naar hun zin hebben gehad samen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!