‘Shelley Vol is leukste OG3NE-zusje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk zien en horen we het trio OG3NE ’t liefst tegelijk, maar wat als je moet kiezen? Die vraag stelden we vorige week. Wat bleek? Kiezen tussen Lisa, Amy en Shelley is geen eenvoudige opgave!

Als je bij samenzang één stem weghaalt, klinkt het alsof er iemand mist. Datzelfde heb je als je Lisa, Amy of Shelley uit de formule van OG3NE haalt. Hoe sterk de band tussen de drie zusjes is blijkt maar weer tijdens de coronacrisis. Amy Vol is door een longaandoening onderdeel van de risicogroep. Toch bleef OG3NE gewoon samen zingen. Hun samenzang gaat  automatisch, dat ze niet eens in dezelfde ruimte hoeven te zitten om het goed te laten klinken. Sterker nog, ze hoeven elkaar niet eens te horen!

Lees ook: OG3NE laat zich volledig gaan als Disneyprinsessen

OG3NE zusjes: Lisa, Amy of Shelley?

Juist omdat het trio Lisa, Amy en Shelley zo onafscheidelijk is, leek het ons leuk om een klein wedstrijdje tussen de drie te organiseren. Hoe leuk je ze alle drie ook mag vinden, diep van binnen hebben we allemaal een voorkeur. Wat is die van jou?

Shelley Vol is favoriete OG3NE-zusje

Mocht OG3NE ooit onverhoopt op een break-up aansturen, dan zit de meerderheid in kamp Shelley! Shelley Vol wint de OG3NE-zussenstrijd met 38% van de stemmen! Geheel in OG3NE-stijl ging het lang gelijk op tussen Lisa, Amy en Shelley. Dat Amy Vol (33% van de stemmen) en Lisa Vol (30%) niet ver achterblijven zegt eigenlijk genoeg: er is onder de Mannenzaken-bezoeker genoeg draagvlak voor alle drie!

[poll id=”22″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.