Rondje Forum: Foto’s van Heleen van Royen, Yvonne Coldeweijer & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hallo zondag! Katertje?! Of ben je vroeg uit de veren vandaag? In welke staat je ook verkeert, deze forumfoto’s van Miljuschka Witzenhausen, Heleen van Royen, Glennis Grace en Yvonne Coldeweijer zullen je dag een stukje beter maken!

Miljuschka Witzenhausen

We duiken samen met forumlid Exciter de (recente) geschiedenisboeken in, en vinden screencaps van Miljuschka van toen had iets minder inkt op haar huid, maar hield wel al verschrikkelijk veel van Aziatisch eten.

Heleen van Royen

Wat zouden we graag een keer ’n kijkje nemen op de telefoon van Heleen van Royen. Niet omdat we viespeuken zijn, maar omdat we willen weten of echt álle foto’s die ze maakt spiegelselfies zijn.

Glennis Grace

Glennis Grace mocht afgelopen vrijdag optreden tijdens de laatste Jinek van het seizoen. De hashtag #samensterk kreeg ineens een nieuwe betekenis toen we Glennis zagen zitten.

Yvonne Coldeweijer

Modemeisje Yvonne Coldeweijer heeft de afgelopen maanden een soort metamorfose ondergaan. Nieuwe make-up? Ander haar? Wat het ook is, ze ziet er goed uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...