Sarah Chronis maakt GTST-debuut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

6000e aflevering van de langstlopende tv-soap is een hele speciale…

Er kijken tegenwoordig lang niet zo veel mensen meer als ’toen’, maar GTST is nog steeds een begrip op de Nederlandse tv. De soap tikte afgelopen week de 6000 afleveringen aan, en had voor de jubileumaflevering iets speciaals bedacht: een heuse GTST-film, die ook door mensen die niks van de serie weten makkelijk gevolgd kon worden. Een soort op zichzelf staande mega-aflevering dus.

Alle registers waren opengetrokken: een huwelijk, een reis naar Lapland, een zoektocht in de sneeuw, een noodlottig ongeluk… GTST-drama op z’n best dus! De leukste toevoeging voor deze aflevering was voor ons natuurlijk Wie Is De Mol?-winnares Sarah Chronis. De blonde actrice dook meteen in haar rol als mysterieuze verleidster Romy. Die gaat de komende tijd voor flink wat opschudding zorgen in Meerdijk…. Tijd om weer een paar weekjes in te schakelen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?