Sarah Chronis maakt GTST-debuut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

6000e aflevering van de langstlopende tv-soap is een hele speciale…

Er kijken tegenwoordig lang niet zo veel mensen meer als ’toen’, maar GTST is nog steeds een begrip op de Nederlandse tv. De soap tikte afgelopen week de 6000 afleveringen aan, en had voor de jubileumaflevering iets speciaals bedacht: een heuse GTST-film, die ook door mensen die niks van de serie weten makkelijk gevolgd kon worden. Een soort op zichzelf staande mega-aflevering dus.

Alle registers waren opengetrokken: een huwelijk, een reis naar Lapland, een zoektocht in de sneeuw, een noodlottig ongeluk… GTST-drama op z’n best dus! De leukste toevoeging voor deze aflevering was voor ons natuurlijk Wie Is De Mol?-winnares Sarah Chronis. De blonde actrice dook meteen in haar rol als mysterieuze verleidster Romy. Die gaat de komende tijd voor flink wat opschudding zorgen in Meerdijk…. Tijd om weer een paar weekjes in te schakelen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.