Sarah Chronis maakt GTST-debuut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

6000e aflevering van de langstlopende tv-soap is een hele speciale…

Er kijken tegenwoordig lang niet zo veel mensen meer als ’toen’, maar GTST is nog steeds een begrip op de Nederlandse tv. De soap tikte afgelopen week de 6000 afleveringen aan, en had voor de jubileumaflevering iets speciaals bedacht: een heuse GTST-film, die ook door mensen die niks van de serie weten makkelijk gevolgd kon worden. Een soort op zichzelf staande mega-aflevering dus.

Alle registers waren opengetrokken: een huwelijk, een reis naar Lapland, een zoektocht in de sneeuw, een noodlottig ongeluk… GTST-drama op z’n best dus! De leukste toevoeging voor deze aflevering was voor ons natuurlijk Wie Is De Mol?-winnares Sarah Chronis. De blonde actrice dook meteen in haar rol als mysterieuze verleidster Romy. Die gaat de komende tijd voor flink wat opschudding zorgen in Meerdijk…. Tijd om weer een paar weekjes in te schakelen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.