Sarah Chronis maakt GTST-debuut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

6000e aflevering van de langstlopende tv-soap is een hele speciale…

Er kijken tegenwoordig lang niet zo veel mensen meer als ’toen’, maar GTST is nog steeds een begrip op de Nederlandse tv. De soap tikte afgelopen week de 6000 afleveringen aan, en had voor de jubileumaflevering iets speciaals bedacht: een heuse GTST-film, die ook door mensen die niks van de serie weten makkelijk gevolgd kon worden. Een soort op zichzelf staande mega-aflevering dus.

Alle registers waren opengetrokken: een huwelijk, een reis naar Lapland, een zoektocht in de sneeuw, een noodlottig ongeluk… GTST-drama op z’n best dus! De leukste toevoeging voor deze aflevering was voor ons natuurlijk Wie Is De Mol?-winnares Sarah Chronis. De blonde actrice dook meteen in haar rol als mysterieuze verleidster Romy. Die gaat de komende tijd voor flink wat opschudding zorgen in Meerdijk…. Tijd om weer een paar weekjes in te schakelen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!