Rillende Puck Moonen maakt foto van haar kanonnen in bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen heeft weer een leuk moment gedeeld met haar fans. Ze ging namelijk eventjes met ze in bad. 

De bijzondere wielrenster heeft weer een ontzettend leuke foto van zichzelf online gezet. Tenminste, het moment is erg fijn. Puck gaat namelijk in bad en ze vertrouwt haar fans genoeg om daar bij te zijn. Natuurlijk willen haar fans graag mee het bad in en dat zorgde ervoor dat ze een hele zwerm aan mensen plotseling in haar Instagram Story had zitten. Puck vond dat op zich niet erg, want ze kon de gezelligheid wel gebruiken tijdens haar tijd in bad. Ze wist er voor haar fans ook weer een mooi moment van te maken.

Puck Moonen haar hand verkleurt helemaal

Terwijl Puck haar volgers meeneemt de badkamer in, kan je goed zien dat ze een warm bad echt wel kan gebruiken. Haar handen zijn helemaal verkleurd van de kou. Dat is blijkbaar iets wat Puck wel vaker overkomt. Maar een bad om haar weer op temperatuur te krijgen is dan helemaal niet verkeerd. De mooie brunette nodigt haar fans dan ook van harte uit om bij haar te komen zitten om even op te warmen. En dat werd toch een partij gewaardeerd. Want natuurlijk vinden de volgers van Puck het fijn om zo meegenomen te worden in haar privé momentjes.

Puck laat wel eens vaker een beeld zien vanuit de slaapkamer

Het is zeker niet de eerste keer dat Puck Moonen een mooi beeld laat zien vanuit haar privé vertrekken. De mooie wielrenster heeft wel eens vaker in niets meer dan een nachtjaponnetje een foto gemaakt, net na het opfrissen. Ook daar had ze net even haar outfit iets opgetrokken, zodat je beter zicht hebt op die mooie kanonnen van Puck. Daarmee bedoelen we natuurlijk haar ontzettend sterke benen, die Puck gebruikt om de ene na de andere medaille binnen te halen.

Puck Moonen vindt het leuk om meer van zichzelf te tonen

De mooie wielrenster vindt het helemaal niet erg om even wat meer van zichzelf te tonen. Sterker nog, daar is ze juist ontzettend goed in. Met haar mooie foto’s weet Puck altijd de mensen op haar socials ontzettend blij te maken. Want hoe meer je te zien krijgt van Puck, des te leuker je dag is natuurlijk. De mooie wielrenster weet precies hoe ze zichzelf op een manier moet laten zien, dat je gelijk helemaal weg van haar bent. Met haar mooie pakjes kan Puck dan ook niet anders dan geweldige foto’s maken.

Fans van Puck Moonen krijgen mooie beloningen

Als je een fan bent van Puck Moonen, dan wordt je regelmatig beloont met allemaal mooie foto’s van de wielrenster. Puck vindt het hartstikke fijn om haar lieve volgers een beetje te kunnen verwennen met allemaal mooie plaatjes. Daar heeft ze er dan ook meer dan genoeg van. De leuke brunette zorgt er regelmatig voor dat ze nieuwe foto’s maakt om ervoor te zorgen dat haar fans een leuke tijd hebben online. En dat werkt tot nu toe erg fijn.

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram

Als je nou nog meer van Puck Moonen wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer van dit soort mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...