Puck Moonen deelt mooiste foto ooit tijdens soepel ritje in sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een van de mooiste sportvrouwen van Nederland. Je hebt alleen maar deze foto nodig om te zien waarom.

Wielrenster Puck Moonen spendeert het meeste van haar tijd op de fiets. Ze heeft een innige band met haar tweewieler, aangezien die meer van Puck heeft meegekregen dan de meeste mensen in haar omgeving. Momenteel zijn Puck en haar fiets door de bergen van Spanje aan het crossen om voor te bereiden op de grote wedstrijden aankomend jaar. En tijdens een van die ritjes door het prachtige berglandschap besluit Puck om een beeldschone foto van zichzelf te delen met haar volgers. Dankzij die foto zie je gelijk waarom Puck absoluut een van de knapste sportvrouwen van Nederland is. Want alles klopt aan de knappe wielrenster.

Lees ook: Puck Moonen laat volgers schrikken met misleidende foto
Puck en haar strakke wielrennerspakje staan goed op de foto

Ze lacht er dan wel lief bij, maar eigenlijk is deze outfit natuurlijk best een beetje spanend. Haar wielrennerspakje zit zo strak om het van Puck heen dat haar lijf er extreem goed in uit komt. Dankzij de strakke pakjes van Puck valt eigenlijk pas op hoe afgetraind ze is. Dan is al die jaren harde training toch niet voor niks geweest. Misschien is haar lach er dan ook wel een van trots. Trots dat ze er door al die oefeningen en al dat harde werk, zo ontzettend goed uit ziet. Want dat is natuurlijk best iets waar Puck trots op mag zijn.
Puck trekt gekke bek op intensieve foto

Dat Puck niet alleen maar superknappe foto’s maakt, dat bewijst de aantrekkelijke wielrenster met haar laatste foto. Daarin zit ze helemaal bezweet en hijgend op de fiets. Misschien dat de trainingen van Puck toch wat aan de intensieve kant zijn als je dit zo ziet. Gelukkig is het einddoel het allemaal waard. Puck ziet zichzelf al voor zich, trofee in hand, poserend voor de camera, met een extreem afgetraind . Die gedachte zorgt ervoor dat ze elke dag weer met volle moed en overtuiging op de fiets stapt. Het maakt Puck niet uit wat er allemaal op haar pad komt. Zolang ze haar einddoel niet uit het oog verliest kan ze alles aan.
Puck haar eerste race is in zicht

Het duurt niet lang meer of Puck mag haar eerste race weer gaan rijden. Nog een goede twee weken en dan mag Puck laten zien of al dat harde werk wat ze de afgelopen maanden heeft verricht genoeg is om als eerste over de streep te komen. Als het aan Puck ligt, kan het bijna niet meer mis gaan. De prachtige wielrenster heeft genoeg vertrouwen in de overwinning en heeft zich helemaal suf getraind voor dit moment. Nu mag Puck laten zien waar ze van gemaakt is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.