Puck Moonen deelt mooiste foto ooit tijdens soepel ritje in sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een van de mooiste sportvrouwen van Nederland. Je hebt alleen maar deze foto nodig om te zien waarom.

Wielrenster Puck Moonen spendeert het meeste van haar tijd op de fiets. Ze heeft een innige band met haar tweewieler, aangezien die meer van Puck heeft meegekregen dan de meeste mensen in haar omgeving. Momenteel zijn Puck en haar fiets door de bergen van Spanje aan het crossen om voor te bereiden op de grote wedstrijden aankomend jaar. En tijdens een van die ritjes door het prachtige berglandschap besluit Puck om een beeldschone foto van zichzelf te delen met haar volgers. Dankzij die foto zie je gelijk waarom Puck absoluut een van de knapste sportvrouwen van Nederland is. Want alles klopt aan de knappe wielrenster.

Lees ook: Puck Moonen laat volgers schrikken met misleidende foto
Puck en haar strakke wielrennerspakje staan goed op de foto

Ze lacht er dan wel lief bij, maar eigenlijk is deze outfit natuurlijk best een beetje spanend. Haar wielrennerspakje zit zo strak om het van Puck heen dat haar lijf er extreem goed in uit komt. Dankzij de strakke pakjes van Puck valt eigenlijk pas op hoe afgetraind ze is. Dan is al die jaren harde training toch niet voor niks geweest. Misschien is haar lach er dan ook wel een van trots. Trots dat ze er door al die oefeningen en al dat harde werk, zo ontzettend goed uit ziet. Want dat is natuurlijk best iets waar Puck trots op mag zijn.
Puck trekt gekke bek op intensieve foto

Dat Puck niet alleen maar superknappe foto’s maakt, dat bewijst de aantrekkelijke wielrenster met haar laatste foto. Daarin zit ze helemaal bezweet en hijgend op de fiets. Misschien dat de trainingen van Puck toch wat aan de intensieve kant zijn als je dit zo ziet. Gelukkig is het einddoel het allemaal waard. Puck ziet zichzelf al voor zich, trofee in hand, poserend voor de camera, met een extreem afgetraind . Die gedachte zorgt ervoor dat ze elke dag weer met volle moed en overtuiging op de fiets stapt. Het maakt Puck niet uit wat er allemaal op haar pad komt. Zolang ze haar einddoel niet uit het oog verliest kan ze alles aan.
Puck haar eerste race is in zicht

Het duurt niet lang meer of Puck mag haar eerste race weer gaan rijden. Nog een goede twee weken en dan mag Puck laten zien of al dat harde werk wat ze de afgelopen maanden heeft verricht genoeg is om als eerste over de streep te komen. Als het aan Puck ligt, kan het bijna niet meer mis gaan. De prachtige wielrenster heeft genoeg vertrouwen in de overwinning en heeft zich helemaal suf getraind voor dit moment. Nu mag Puck laten zien waar ze van gemaakt is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.