‘PS5 is beste next-gen console’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Xbox Series X is uit, maar de meeste mensen wachten liever op de nieuwe Playstation 5. Hoewel de PS5 bijna overal uitverkocht is blijkt de next-gen console van Sony toch dé favoriet…

Met Sinterklaas en Kerst voor de boeg is het tijd om belangrijke beslissingen te maken: koop je dit najaar een PS5 of een Xbox One X? De gemiddelde man heeft een duidelijke voorkeur: we halen met z’n allen de Playstation 5 in huis! 76% van de stemmen gingen naar de nieuwe next-gen console van Sony.

[poll id=”68″]

PS5 bijna overal uitverkocht, wel veel korting

We hebben slecht nieuws en goed nieuws. Eerst het slechte: de PS5 is bijna overal uitverkocht. Met een beetje geluk kan je ergens op een pre-order wachtlijst komen te staan, maar wie nu nog een Playstation 5 wil kopen zal moeten wachten op een nieuwe levering. Het goede nieuws: er zijn alternatieven en meer! Zo zijn er nog wél next-gen consoles van Xbox beschikbaar. Bovendien zijn er nog héél veel andere artikelen die tussen nu en Black Friday enorm zijn afgeprijsd op Bol.com. Vergeet vooral jezelf niet deze dagen!

Lees ook: Check de enorme kortingen op apparaten voor Singles day!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten