‘PS5 is beste next-gen console’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Xbox Series X is uit, maar de meeste mensen wachten liever op de nieuwe Playstation 5. Hoewel de PS5 bijna overal uitverkocht is blijkt de next-gen console van Sony toch dé favoriet…

Met Sinterklaas en Kerst voor de boeg is het tijd om belangrijke beslissingen te maken: koop je dit najaar een PS5 of een Xbox One X? De gemiddelde man heeft een duidelijke voorkeur: we halen met z’n allen de Playstation 5 in huis! 76% van de stemmen gingen naar de nieuwe next-gen console van Sony.

[poll id=”68″]

PS5 bijna overal uitverkocht, wel veel korting

We hebben slecht nieuws en goed nieuws. Eerst het slechte: de PS5 is bijna overal uitverkocht. Met een beetje geluk kan je ergens op een pre-order wachtlijst komen te staan, maar wie nu nog een Playstation 5 wil kopen zal moeten wachten op een nieuwe levering. Het goede nieuws: er zijn alternatieven en meer! Zo zijn er nog wél next-gen consoles van Xbox beschikbaar. Bovendien zijn er nog héél veel andere artikelen die tussen nu en Black Friday enorm zijn afgeprijsd op Bol.com. Vergeet vooral jezelf niet deze dagen!

Lees ook: Check de enorme kortingen op apparaten voor Singles day!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...