Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper laten ‘pure’ foto zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka heeft een ware trend ingezet! Nu laten ook Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper zich volledig naturel zien in &C magazine…

De ‘eerlijke foto’ is trending! Steeds meer bekende Nederlandse vrouwen laten zien dat ze het eens zijn met Miljuschka Witzenhausen, die regelmatig foto’s zonder make-up en filters post. Echte vrouwen, daar houden we van! Geraldine Kemper en Maan de Steenwinkel zijn de nieuwste ‘volgers’ van deze beweging. Ze staan helemaal naturel in &C magazine…

maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper in &C

Waarom zouden vrouwen zonder make-up en een flatteus filtertje lelijk zijn? Mannen duiken toch ook niet dagelijks in de poederdoos? Daar zit wat in! Dat sterren als Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper nu ook laten zien dat een ‘pure’ foto met bultjes, rimpeltjes en vlekjes ook best mooi kan zijn is dus een goede ontwikkeling.

Check de foto’s van deze natuurlijke schoonheden hier. Welke van de twee eerlijke foto’s is volgens jou het best gelukt?

[poll id=”70″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.