Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper laten ‘pure’ foto zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka heeft een ware trend ingezet! Nu laten ook Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper zich volledig naturel zien in &C magazine…

De ‘eerlijke foto’ is trending! Steeds meer bekende Nederlandse vrouwen laten zien dat ze het eens zijn met Miljuschka Witzenhausen, die regelmatig foto’s zonder make-up en filters post. Echte vrouwen, daar houden we van! Geraldine Kemper en Maan de Steenwinkel zijn de nieuwste ‘volgers’ van deze beweging. Ze staan helemaal naturel in &C magazine…

maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper in &C

Waarom zouden vrouwen zonder make-up en een flatteus filtertje lelijk zijn? Mannen duiken toch ook niet dagelijks in de poederdoos? Daar zit wat in! Dat sterren als Maan de Steenwinkel en Geraldine Kemper nu ook laten zien dat een ‘pure’ foto met bultjes, rimpeltjes en vlekjes ook best mooi kan zijn is dus een goede ontwikkeling.

Check de foto’s van deze natuurlijke schoonheden hier. Welke van de twee eerlijke foto’s is volgens jou het best gelukt?

[poll id=”70″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.