POLL: Coronalullen van Nederland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de toespraak van Mark Rutte staat Nederland op scherp. We moeten het coronavirus serieus nemen. Grappen en grollen over het coronavirus zijn daarom zo verboden als wildplassen. Toch heeft de oplettende Mannenzaken-lezer een paar coronalullen uit de zelfbewuste vijver gevist. Wie wint deze ronde?

Heb je niemand genomineerd? Check dan dit stukkie ff.

Dit is dus het scenario waar sommige politici al tijden van droomden. De grenzen zijn dicht. We kunnen nu enorm proefdraaien met deze tijdelijke Nexit, maar daarover heeft geen politicus het nu. Zij zijn op dit moment het coronavirusbeleid van kabinet Rutte aan het bestoken met vragen, opmerkingen en andere middelen. Maar goed: Mark Rutte is ook geen heilige. Zelfs hij is genomineerd als één van de Cornoalullen van Nederland.

Mark Rutte

Op de avond dat Mark Rutte het land toesprak over de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, kreeg hij louter applaus. Nu komen wat tegendraadse meningen over de genoemde groepsimmuniteit om de hoek kijken en lijkt dat niet langer het speerpunt van de strategie. Dat is nog steeds om de zorg te laten werken voor de mensen die het echt nodig hebben. Sommige mensen zijn het desalniettemin oneens met de aanpak van het kabinet. Volgens hen mag ‘Coronalul’ Rutte best iets strenger zijn.

Gers Pardoel

Gers Pardoel deed iets wat je normaal alleen van vakgenoot Rapper Sjors verwacht. Gers had het medicijn op het cornavirus namelijk gevonden: liefde. Je moet gewoon lekker bij elkaar op de bagagedrager springen en in het wilde weg rijden. Er is geen virus sterker dan de liefde. Voor Gers dan. De rest van Nederland vindt het nogal lastig om tegen elkaar aan te kruipen wanneer we anderhalve meter afstand moeten houden.

Eric Wiebes

Het leek erop alsof Eric wilde wieberen van het Binnenhof in Den Haag. De minister van Economische Zaken degradeerde ZZP’ers tot ‘mensen die niet in loondienst wilden’. Als reactie kreeg hij van alle freelancers in Nederland, die nu thuis op de bank zitten en niets beters te doen hebben dan het nieuws volgen, een bak stront over zich heen. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij ook nog genomineerd als één van de coronalullen van Nederland. Maar goed: daar koos hij min of meer voor na zijn ‘ongelukkige uitdrukkingen’.

Oh Oh Bibi Breijman

Het is al een tijd terug dat Oh Oh Cherso de gemoederen in Nederland oplaaide. Toch is oud deelneemster Bibi Breijman die oude streken nog niet verleerd. Oude streken als in: hersenloos dingen ondernemen zonder je af te vragen wat je werkelijk aan het doen bent. Bibi lukte dat deze keer zonder de invloed van een realityshow-villa vol met alcohol. Het heeft wel hetzelfde effect: zelfs onder invloed van coronaschaamte kan ze maar niet voor de camera wegblijven.

[poll id=”15″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.