Ongelofelijk: Monique Smit laat in zien dat ze in 10 jaar niks veranderd is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monique Smit neemt iedereen mee terug in de tijd. Ze laat zien dat ze in 10 jaar helemaal niet is veranderd, maar hoe kan dat?

Onze zangeres en presentatrice Monique Smit deelt voor haar 35e verjaardag een filmpje met haar volgers om haar verjaardag te vieren. Volgers vinden het hartstikke leuk maar zijn verbaasd hoe goed Monique eruit ziet voor haar leeftijd. Sterker nog: ze lijkt helemaal niet veranderd!

Monique Smit ziet er nog uit alsof ze 25 jaar oud is

De bekende zangeres Monique Smit heeft laten zien dat ze er nog best jong uitziet! Dat deed ze door een video te plaatsen op haar 35e verjaardag waarin ze eerst als 25-jarige kaarsjes uitblaast en daarna als 35-jarige, met haar man en drie kinderen achter haar. Ze heeft veel successen gehad in die 10 jaar!

Maar er is iets opvallends aan de video. Ze is op precies dezelfde plek en draagt in beide shots hetzelfde rode kledingstuk! Alleen heeft ze bij de een een T-shirt eroverheen gedaan. Dus het filmpje is gewoon op dezelfde dag opgenomen. Dat verklaart natuurlijk gelijk waarom ze er zogenaamd nog steeds zo jong uitziet. Monique heeft dat leuk geprobeerd! Gelukkig krijgt Monique veel complimenten in de reacties dat ze er nog zo jong uitziet.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Monique Smit

Monique Smit draagt graag stralende looks

Monique straalt met allerlei verschillende mooie looks als de beste. Ze draagt graag vrolijke kleuren, waardoor je gelijk kunt zien dat ze aanwezig is. Ze is niet alleen aantrekkelijk door haar looks of haar muzikale talent, maar ook omdat ze erg zelfverzekerd is. Ze staat altijd vol zelfvertrouwen op de foto en deelt alles graag met haar volgers zonder enige schaamte. Wat is Monique toch geweldig om naar te kijken!

Meer zien van Monique Smit kan op Instagram

Wil je nu nog meer foto’s en video’s bekijken van Monique Smit? Dat kan je doen op haar Instagram account. Daar heeft Monique namelijk nog veel meer mooie kiekjes op staan om te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!