Bizar: Robert Doornbos ging na huwelijk vreemd met 15 jaar oudere vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robert Doornbos lijkt het vreemdgaan nog steeds niet afgeleerd te zijn. Zelfs na zijn huwelijk gaat hij nog vreemd en dat doet hij met een vrouw die maar liefst 15 jaar ouder is!

Vorige zomer maakte roddelkoningin Yvonne Coldeweijer al bekend dat Robert Doornbos een beruchte vreemdganger is. Hij zou het vreemdgaan volgens Yvonne zelfs ‘uitgevonden en verbeterd hebben’. Hij zou meermaals vreemd zijn gegaan met een vrouw uit Amsterdam-Zuid die ook nog eens 15 jaar ouders zou zijn dan Doornbos. Aangezien Doornbos zelf 42 is, zou zijn nu niet-meer-zo-geheime liefje dus minimaal 57 jaar oud moeten zijn. Wij hadden bij een liefhebber van gloednieuwe raceauto’s toch een jonger modelletje verwacht!

Wat vindt Chantal Bles van vreemdgaande Robert Doornbos?

Chantal Bles, de vrouw van Robert Doornbos, had hier uiteindelijk op gereageerd en zei dat ze het allemaal niet geloofde. Chantal wilde alsnog met Robert Doornbos trouwen en dit gebeurde dus ook afgelopen zomer. Volgens Yvonne zou iedereen weten dat Doornbos al vreemd was gegaan voor het huwelijk met deze dame. Het lijkt haar dan ook sterk dat Chantal dit zelf niet wist. Volgens Yvonne wilde Chantal alsnog trouwen, omdat zij het perfecte plaatje wil. Trouwen, kinderen en een goede carrière. Nu lijkt het er dus op dat Robert Doornbos ook na het huwelijk nog vreemd gaat met deze zelfde vrouw.

Robert Doornbos

Chantal Bles blijft ondanks overspel bij Doornbos?

Nu blijkt dat Chantal Bles ook weet dat dit nog steeds speelt. Ze zou volgens de spionnen van Yvonne er achter zijn gekomen dat Robert ook na het huwelijk nog steeds vreemd gaat met deze vrouw. Het viel Yvonne dan ook al op dat Chantal een tijdje geen ‘happy family foto’s’ meer plaatste. Dit zou ze waarschijnlijk gewoon niet op kunnen brengen na dat ze hier achter gekomen is. Dat is natuurlijk ook wel te begrijpen, maar het lijkt er nu ook op dat ze het toch wéér achter zich heeft kunnen laten. Ze postte namelijk weer een aantal leuke berichten met Doornbos. Ze vindt het perfecte plaatje blijkbaar erg belangrijk. Yvonne kan hier niks van begrijpen. Ze vraagt zich ook af of de ouders en vriendinnen van Chantal inmiddels niet doorhebben dat Yvonne gelijk heeft.

Meer zien van Robert Doornbos en Chantal Bles

Wil jij meer zien van Robert Doornbos? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier deelt hij interessante beelden van zijn werkzaamheden binnen de Formule 1. Ook geeft hij een kijkje in zijn privé leven. Ben je ook benieuwd naar zijn vrouw Chantal Bles? Neem dan ook een kijkje op haar pagina om haar mooiste foto’s te bekijken. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op hun pagina’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?