Oelala: Lieke van der Hoorn draagt verdacht weinig kleding op deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Lieke van der Hoorn gaat de laatste tijd lekker los en lijkt steeds minder kleding te dragen. Deze foto’s wil je niet missen!

Lieke van der Hoorn draagt alleen ondergoed boven strakke broek

De prachtige Lieke van der Hoorn is een geweldig mooi, lang en blond model. Het is je vast niet ontgaan dat haar carrière steeds succesvoller begint te worden en met bijna 100.000 volgers, is ze op haar sociale media ook erg populair. Ze zal dus ook vaak worden uitgenodigd voor grote feestjes, reclamecampagnes en, uiteraard, modellenwerk. Op één van haar recente foto’s op Instagram wordt duidelijk dat ze inderdaad naar grote feesten gaat. Ze poseert op een bank in enkel een bovenstukje van mooi, kanten ondergoed. Daaronder draagt ze een strakke, nette broek. Als je verder scrollt, zie je dat ze zich bevindt op een feest speciaal georganiseerd om vrouwen ondergoed te promoten van het merk Intimissimi. Lieke vertelt dat ze een geweldige avond heeft gehad en zich hartstikke geïnspireerd voelt. Op de derde slide is een video van het feestje te zien waar schaar geklede vrouwen dansen op tafels.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Voorgevel van Lieke van der Hoorn nog nét bedekt

Als model is het natuurlijk niet ongewoon om in weinig kleding voor de camera te moeten staan. Het lijkt erop alsof Lieke zich een beetje té comfortabel begint te voelen voor de camera. Op één van de foto’s die ze recentelijk op haar Instagram plaatste, bedekt ze de boel nog maar nét. Het begint onschuldig; ze plaatst een foto met haar vriend waarbij ze zelf een glitterjurkje aanheeft met daar overheen een blazer. Bij de tweede foto is het gelijk raak. Swipe je naar de volgende slide, dan zie je hoe weinig stof er eigenlijk aan het jurkje zit. Het is eigenlijk meer een rokje met twee slierten eraan die over de schouders moeten. Het staat Lieke prachtig, maar haar voorgevel rolt wel bijna uit de jurk. Gelukkig had ze haar vriend bij zich om haar te beschermen tegen gekke mensen. De pizza party, waar ze aanwezig was, leek een groot succes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn draagt niks onder super kort vestje

Zoals hierboven al even genoemd werd, is het normaal voor een model om in weinig kleding voor de camera te staan. Dat blijkt dan ook weer uit één van de foto’s op de Instagram van het model. Wanneer ze een shoot heeft gehad, kiest ze daar de leukste foto’s van uit om te delen met haar fans en volgers. Deze keer koos ze een gewaagde foto die werd gemaakt voor het merk Liu Jo. Op de foto draagt ze een ontzettend kort, lila vestje met lange mouwen en franjes aan de onderkant. De sluiting is slechts een klein haakje in het midden. Onder het vestje heeft Lieke helemaal niks aangetrokken. Mocht dat kleine haakje het dus ooit begeven, dan zal de cameraman een gelukkig mens zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!