Oelala: Lieke van der Hoorn draagt verdacht weinig kleding op deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Lieke van der Hoorn gaat de laatste tijd lekker los en lijkt steeds minder kleding te dragen. Deze foto’s wil je niet missen!

Lieke van der Hoorn draagt alleen boven strakke broek

De prachtige Lieke van der Hoorn is een geweldig mooi, lang en blond model. Het is je vast niet ontgaan dat haar carrière steeds succesvoller begint te worden en met bijna 100.000 volgers, is ze op haar sociale media ook erg populair. Ze zal dus ook vaak worden uitgenodigd voor grote feestjes, reclamecampagnes en, uiteraard, modellenwerk. Op één van haar recente foto’s op Instagram wordt duidelijk dat ze inderdaad naar grote feesten gaat. Ze poseert op een bank in enkel een bovenstukje van mooi, kanten . Daaronder draagt ze een strakke, nette broek. Als je verder scrollt, zie je dat ze zich bevindt op een feest speciaal georganiseerd om vrouwen te promoten van het merk Intimissimi. Lieke vertelt dat ze een geweldige avond heeft gehad en zich hartstikke geïnspireerd voelt. Op de derde slide is een video van het feestje te zien waar schaar geklede vrouwen dansen op tafels.
Voorgevel van Lieke van der Hoorn nog nét bedekt

Als model is het natuurlijk niet ongewoon om in weinig kleding voor de camera te moeten staan. Het lijkt erop alsof Lieke zich een beetje té comfortabel begint te voelen voor de camera. Op één van de foto’s die ze recentelijk op haar Instagram plaatste, bedekt ze de boel nog maar nét. Het begint onschuldig; ze plaatst een foto met haar vriend waarbij ze zelf een glitterjurkje aanheeft met daar overheen een blazer. Bij de tweede foto is het gelijk raak. Swipe je naar de volgende slide, dan zie je hoe weinig stof er eigenlijk aan het jurkje zit. Het is eigenlijk meer een rokje met twee slierten eraan die over de schouders moeten. Het staat Lieke prachtig, maar haar voorgevel rolt wel bijna uit de jurk. Gelukkig had ze haar vriend bij zich om haar te beschermen tegen gekke mensen. De pizza party, waar ze aanwezig was, leek een groot succes!
Lieke van der Hoorn draagt niks onder super kort vestje

Zoals hierboven al even genoemd werd, is het normaal voor een model om in weinig kleding voor de camera te staan. Dat blijkt dan ook weer uit één van de foto’s op de Instagram van het model. Wanneer ze een shoot heeft gehad, kiest ze daar de leukste foto’s van uit om te delen met haar fans en volgers. Deze keer koos ze een foto die werd gemaakt voor het merk Liu Jo. Op de foto draagt ze een ontzettend kort, lila vestje met lange mouwen en franjes aan de onderkant. De sluiting is slechts een klein haakje in het midden. Onder het vestje heeft Lieke helemaal niks aangetrokken. Mocht dat kleine haakje het dus ooit begeven, dan zal de cameraman een gelukkig mens zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak