Nieuwe hoofdrol voor Leonne Stentler tijdens NOS-samenvattingen Eredivisie levert bakken kritiek op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonne Stentler gaat de wedstrijden voor de Eredivisie kort analyseren. De reacties zijn niet mals. NOS zet wel volledig in op Leonne op de zondagavond!

Voormalig voetbalster gaat wedstrijden NOS analyseren

De NOS gaat de uitzendingen van NOS Studio Sport Eredivisie helemaal omgooien de komende tijd. Het wordt helemaal in een nieuw jasje gestoken. En natuurlijk zijn de meningen daarover verdeeld. Je hebt mensen die er erg goed op gaan, die veranderingen. En je hebt mensen die het absoluut niet zien zitten. En die groep maakt hun mening nu ontzettend kenbaar. Vanaf zondag is het analiste Leonne Stentler die de Eredivisie samenvattingen mag gaan geven. En natuurlijk is daar zowel goed als slecht commentaar op gekomen. Zij mag de kijker allemaal inzichten gaan geven in spelsituaties of andere bijzondere momenten uit de wedstrijden. Leonne Stentler is zelf voetbalster geweest en weet dus alles van het spelletje met de bal.

Wat gaat Leonne Stentler allemaal doen?

Leonne Stentler mag zich met verschillende dingen bezig houden tijden NOS Studio Sport Eredivisie. Zo kan ze een speler uitlichten of het doelpunt van het weekend kiezen. Ook mag ze bepaalde spelanalyses geven of juist reageren op bepaalde interviews en andere opvallende zaken. Zo hoopt de NOS de uitzendingen iets spannender te maken voor haar kijkers. En gelijk hebben ze daar wel. Er mocht wel eens wat gedaan worden met de uitzendingen van het programma. Waar de meeste shows allemaal nieuwe dingen uitproberen, bleef de NOS hangen in wat ze aan het doen waren. Misschien dat Leonne wel de vonk is die de NOS nieuw leven doet inblazen.

De NOS staat ondanks kritiek achter Leonne Stentler

Natuurlijk komt er ook een flinke bak kritiek op de benoeming van Leonne. Niet iedereen is blij met haar nieuwe plek bij de NOS. Maar de NOS geeft aan het volste vertrouwen te hebben in Leonne. Zij wordt echt een aanwinst voor het team: “Stentler licht een speler uit, kiest het doelpunt van het weekeinde, analyseert een spelsituatie of reageert op een interview, een VAR-moment of andere opvallende zaken. Korte intermezzo’s om de uitzending voor de kijker nog interessanter te maken.”

Leonne Stentler heeft flink verstand van voetbal

Het is alweer even geleden dat Leonne Stentler op een veld heeft gestaan. Ze was ooit actief bij clubs als ADO Den Haag en Ajax, maar het is wel al even terug dat ze zelf een bal heeft aangeraakt. De afgelopen jaren was ze als analist actief voor de NOS. Verschillende WK’s en EK’s voorzag ze van commentaar. En dat beviel de NOS zoveel dat Leonne nu eindelijk meer mag gaan doen op televisie. De komende tijd zal je elke zondagavond genieten van de kunsten van Leonne. Die mag namelijk vanaf aanstaande zondag zich weer bezig gaan houden met de wedstrijden uit het betaalde voetbal. Of het een succes wordt valt nog te zien, maar aan de leuke presentatrice zal het in ieder geval niet liggen. Die gaat vol goede moed aan de slag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!