Miljuschka Witzenhausen verleent eerste hulp deze kerstdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie deze maand écht met de handen in het haar zit kan terecht bij keukenprinses Miljuschka Witzenhausen. Vraag maar raak. Ze wil je dolgraag helpen!

Miljuschka Witzenhausen erg emotioneel bij RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen redt je kerstdiner

Het lijkt erop dat Miljuschka Witzenhausen met een kerstspecial of verzameling feestelijke kersttips gat komen deze maand. Ze is op Instagram al bezig met het verzamelen van de belangrijkste kerstdiner-nachtmerries. Via de fotosite verleent Miljuschka eerste hulp bij keukenstress. Ze komt als geroepen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Door corona moeten we de keuken in deze Kerst

Restaurants zullen waarschijnlijk niet open zijn, dus is iedereen deze Kerst aangewezen op zijn kookplaat en/of oven. Je kunt je niet verschuilen achter de kunsten van een sterrenchef dit jaar! Tenzij je Miljuschka om hulp vraagt dus. Als het daarna alsnog misgaat kan je altijd de schuld nog op de tv-kok schuiven…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...