Met déze kledingstukken en accessoires creëer je een sportieve look

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Urban, klassiek of casual: er zijn veel kledingstijlen om uit te kiezen. Denk ook aan de sportieve styling! Dit is een perfecte look om voor te gaan, omdat je er altijd mee uit de voeten kunt. Sportieve kleding beperkt zich echt niet alleen tot je workouts: als je de juiste keuzes maakt, creëer je altijd een sportieve outfit. Dit zijn bijpassende kledingstukken!

T-shirts

Het lijkt zo’n basic kledingstuk: het T-shirt heren. Toch maak je met het perfecte T-shirt meer indruk dan je wellicht zou verwachten. Welk type T-shirt past er het best bij de sportieve kledingstijl? We denken meteen aan een nauwsluitend T-shirt, waarin de bouw van je duidelijk naar voren komt. Je staat immers niet voor niets in de gym! Een V-hals past bij een sportieve look. Maar als dat niet bij jouw smaak past, zit je ook goed met een ronde hals.

Truien

Als het buiten koud is, heb je uiteraard een trui nodig. Of er truien in een sportieve look te vinden zijn? Zeker weten! Een sweater heren is een ideale keuze. Of je ‘m nu nauwsluitend of juist oversized draagt, dat is aan jou om te bepalen. De sweaterstof zorgt voor het sportieve karakter.

Jassen

Op zoek naar een sportieve jas? Ga voor een vlot ontwerp, zonder veel poespas. Een lichtgewicht jack of een puffer jacket is een goede keuze, aangezien je je hierin goed kunt bewegen. Jouw jas voor casual momenten moet immers wel geschikt zijn voor flinke wandel- of fietstochten!

Broeken

Hoe een sportieve broek eruitziet? Een trainingsbroek is een goede mogelijkheid om te dragen! De trainingsbroek is vandaag de dag behoorlijk goed geaccepteerd om casual te stylen, tijdens een dagje in de stad bijvoorbeeld. Maar naar je werk wil je wellicht liever iets anders dragen. Denk dan aan een stoere spijkerbroek, in licht- of juist donkerkleurig denim.

Tassen

We willen ook de ideale sportieve accessoires niet onbenoemd laten. Qua tas kun je het best kiezen voor een stoffen rugtas, voor een casual en sporty look. Daar past ook lekker veel in: handig als je na je werk direct doorgaat naar de sportschool.

Horloges

Het lijkt een klein detail bij je outfit, maar het telt zeker mee: je horloge. Ga op zoek naar een sportief horloge. Moderne, innovatieve horloges passen goed in dit straatje – zowel qua look als qua functionaliteiten. Je kunt hierop immers direct je aantal stappen en andere sportpresentaties bijhouden, dat is mooi meegenomen.

Schoenen

Welke schoenen het best passen bij een sportieve look? Dat zijn sneakers! Komt dat even goed uit, want sneakers zitten ook nog eens als gegoten. Perfect voor al je sportieve avonturen, maar tevens om te dragen op alle andere momenten. Verzamel een mooie collectie aan sneakers, die stuk voor stuk goed passen bij jouw stijl.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.