Shelly Sterk krijgt verleidelijk aanbod in nieuw seizoen De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk heeft een wel heel bijzonder aanbod gehad. Op deze foto is namelijk te zien dat ze mee doet met het nieuwe seizoen van De Verraders. 

Presentatrice Shelly Sterk doet het extreem goed op televisie. Elk programma waar de blondine in zit, wordt meteen bizar vaak bekeken. De makers van De Verraders vonden dat natuurlijk helemaal niet erg. Na hun succes vorig seizoen, moesten ze deze keer weer iets bijzonders op touw zetten om mensen geïnteresseerd te houden. Maar met Shelly aan boord hoeven ze zich daar gelukkig niet druk om maken. Shelly houdt de aandacht namelijk wel vast. Nu moeten ze er alleen nog voor zorgen dat Shelly zo lang mogelijk in het programma blijft zitten, want dan blijft De Verraders namelijk elke week een kijkcijferkanon.

Lees ook: Shelly Sterk is klaar voor de zomer op nieuwe foto
Is Shelly een van De Verraders op nieuwe foto?

Je moet nog heel even geduld hebben voordat je het nieuwe seizoen van de spannende serie De Verraders kan gaan bekijken. Toch geeft Shelly je met haar nieuwste foto al een beetje een voorproefje van wat komen gaat. De vraag is natuurlijk of Shelly ook een van de verraders uit het spelletje is, of juist een gewone kandidaat. Een verrader zou natuurlijk perfect passen bij Shelly, die als presentatrice een flinke portie overtuigingskracht heeft. Op de foto die ze deelt lijkt Shelly wel erg gevaarlijk. Zou dat een teken zijn dat ze bij de kleine groep verraders hoort die de rest van de kandidaten probeert te dwarsbomen? Wie weet? Je zal moeten wachten tot de eerste aflevering voor een antwoord.

Shelly kon geen nee zeggen tegen De Verraders

Zelf is Shelly een enorme fan van het programma, dus was het voor haar lastig om geen ja te zeggen toen ze haar vroegen mee te doen. De deelname van Shelly is niet alleen maar leuk voor de presentatrice zelf, maar ook voor al haar volgers. Die kunnen nu nog vaker gaan genieten van de prachtige blondine in al haar glorie. En misschien houdt Shelly nog wel wat leuks over aan het programma. Binnen De Verraders draait het allemaal om verbonden sluiten met anderen. Voor je het weet loopt Shelly haar nieuwste hartsvriendin hier tegen het lijf. Het feit dat Shelly nu vaker op televisie te zien is, is een goed teken. Dat betekent dat de hoge bazen van tv-land eindelijk hun oog hebben laten vallen op de beeldschone Shelly. Verwacht haar dus binnenkort vaker op de beeldbuis te kunnen zien.
Hoe lang blijft Shelly in het spel?

In het potje Weerwolven met BN’ers weet je nooit hoe lang iemand in het spel blijft zitten. Het kan na de eerste aflevering zo weer klaar zijn voor Shelly. Toch is de hoop dat ze lang in de race blijft zodat je wat langer van de aanwezigheid van deze schone blonde kan genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.