Maxime Meiland slaat keihard terug met beeldschone foto na vernietigende kritiek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is even geen fijne week voor Maxime Meiland. De realityster is na wat ophef een aantal sponsors kwijt, maar slaat nu keihard terug met een beeldschone foto. 

Maxime Meiland zit deze week toch een beetje met de handen in het haar. Ze raakt namelijk de ene na de andere sponsor kwijt. En dat is natuurlijk helemaal niet leuk voor Maxime, die maximaal bezig is met het opbouwen van haar eigen carrière. Dan kan je zulke imagoschade natuurlijk niet gebruiken. Maar wat is er nu precies allemaal gebeurt en wat doet maxime er aan om het zinkende schip te redden? Dat lees je hier natuurlijk allemaal.

Lees ook: Check dit: Schokkende foto van Maxime Meiland met enorme baby

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Wat is er nu precies allemaal aan de hand met Maxime?

Het grote matrassenbedrijf Emma heeft laten weten dat ze de samenwerking met Maxime meteen stopzetten. En dat nieuws slaat bij Maxime natuurlijk in als een bom. De realityster ligt daar wel wakker van. Maar hoe is dat nou allemaal precies gebeurt? Nou, dat komt allemaal door de recente uitspraken die moeder Erica gedaan heeft. Dat laat het megabedrijf tenminste weten op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Sleep (@emma_matras)

Moeder van Maxime Meiland niet zo netjes

Niet alleen matrassenbedrijf Emma, maar ook Hallmark, de bekende kaartenverkoper, zet meteen alle samenwerkingen met de familie Meiland stop. Het gaat allemaal om uitspraken die de moeder van Maxime gemaakt heeft in haar biografie Erica. Daar zegt Maxime haar moeder nogal wat heftige dingen over de islam. En dat heeft nogal tot ophef gezorgd. Hoewel Maxime natuurlijk niet meteen de opmerkingen van haar moeder deelt laten haar sponsoren de beeldschone realityster toch gaan. Als Maxime publiekelijk iets zegt over de opmerkingen van haar moeder mocht ze blijven bij haar sponsoren, maar daar heeft Maxime geen gehoor aan gegeven. Ze besluit het probleem op haar eigen manier op te lossen. En die manier is natuurlijk een stuk leuker dan publieke excuses.

Maxime sust situatie met een prachtige foto

Wat Maxime haar oplossing is voor het diplomatieke probleem waar haar moeder de hele familie in gestort heeft? Nou, ze trekt zich er weinig van aan en besluit om gewoon een leuke foto te plaatsen. En dat is misschien maar ook gewoon de beste reactie die Maxime kan geven. Want wat voor uitspraak ze ook doet, er is altijd wel iemand die er iets van vindt. In plaats van zichzelf nog dieper de discussie in te werpen, besluit Maxime om zichzelf er buiten te plaatsen. En dat doet ze met een heerlijk ontspannen foto van zichzelf. Zo ken je Maxime natuurlijk het beste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime wil niks dan liefde

Zelf houdt de realityster niet zo van te veel drama. Daarom neemt ze even afstand van de discussie. In plaats daarvan besluit Maxime om te doen wat ze altijd al doet. Namelijk een beetje liefde verspreiden. En dat gaat haar eigenlijk heel goed af.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Foto: Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken lastiggevallen door bekende fan

Roos Reedijk is dé interieurstyliste van Nederland. Doordat Roos altijd als styliste wordt ingezet tijdens het mega populaire programma Kopen Zonder Kijken heeft de blondine nu duizenden fans. Eén van haar grootste fans is deze Bekende Nederlander..

Sylvana IJsselmuiden probeert volgers te beïnvloeden met deze heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden beïnvloed mening van volgers door middel van een pikante foto. Wat wilt de blondine hiermee bereiken?