‘Nederland haalt WK 2022 op het nippertje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De thuiscoaches hebben gesproken: het gaat voor Oranje een verschrikkelijk lastige klus worden om het WK in Qatar te halen…

Frank de Boer schrok niet echt van de tegenstanders van Oranje in de WK-kwalificatiepoule. Voor Letland, Montenegro en Gibraltar hoef je inderdaad niet te vrezen, maar Noorwegen en Turkije boezemen veel thuiscoaches toch aardig wat angst in…

Lees ook: Dit is de WK-kwalificatieloting voor Nederlands elftal

Nederlandse voetbalfan is pessimistisch over WK-kansen

We vroegen jullie om de WK-kansen van het Nederlands elftal te voorspellen. Hoewel de meerderheid vertrouwen heeft dat Nederland het WK haalt, zien we toch aardig wat pessimisme in het stemgedrag. Want als slechts 51% denkt dat ‘we’ de kwalificatieronde overleven, heeft de rest (49%) er dus geen vertrouwen in! Zou het komen door bondscoach Frank de Boer, die ons tot nu toe niet bepaald overtuigd heeft met zijn spelopvatting en wisselbeleid? Oranje leek de laatste paar wedstrijden toch een redelijk ritme te pakken te hebben, ondanks het verlies in de Nations League. Frenkie de Jong en Memphis lieten op de valreep zien dat er nog genoeg klasse in Oranje zit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

Foto: Dit zijn de meest schandalige tennis-outfits ooit op Wimbledon

Wimbledon is het enige enige toernooi waar een dresscode geldt. Dat is voor de meeste tennissers geen probleem, maar deze vrouwen maakte het voor Britse begrippen wel héél bont met hun outfit!