‘Nederland haalt WK 2022 op het nippertje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De thuiscoaches hebben gesproken: het gaat voor Oranje een verschrikkelijk lastige klus worden om het WK in Qatar te halen…

Frank de Boer schrok niet echt van de tegenstanders van Oranje in de WK-kwalificatiepoule. Voor Letland, Montenegro en Gibraltar hoef je inderdaad niet te vrezen, maar Noorwegen en Turkije boezemen veel thuiscoaches toch aardig wat angst in…

Lees ook: Dit is de WK-kwalificatieloting voor Nederlands elftal

Nederlandse voetbalfan is pessimistisch over WK-kansen

We vroegen jullie om de WK-kansen van het Nederlands elftal te voorspellen. Hoewel de meerderheid vertrouwen heeft dat Nederland het WK haalt, zien we toch aardig wat pessimisme in het stemgedrag. Want als slechts 51% denkt dat ‘we’ de kwalificatieronde overleven, heeft de rest (49%) er dus geen vertrouwen in! Zou het komen door bondscoach Frank de Boer, die ons tot nu toe niet bepaald overtuigd heeft met zijn spelopvatting en wisselbeleid? Oranje leek de laatste paar wedstrijden toch een redelijk ritme te pakken te hebben, ondanks het verlies in de Nations League. Frenkie de Jong en Memphis lieten op de valreep zien dat er nog genoeg klasse in Oranje zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.