Maan de Steenwinkel verbaast fans met oersaaie foto van nieuw nummer ‘Niemand’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Foei Maan! Normaal gesproken is de zangeres erg goed in het plaatsen van leuke foto’s. Maar heeft Maan de Steenwinkel eindelijk de plank mis geslagen?

Over het algemeen is Maan de Steenwinkel heel erg goed in het plaatsen van zwoele foto’s Maar met de cover art voor haar nieuwste nummer slaat ze toch een heel klein beetje de plank mis. Maan heeft namelijk alle spannende outfits thuis laten liggen toen ze deze foto maakte. Het is weer terug bij af voor Maan, die de laatste tijd een flinke transformatie aan het doormaken was van onschuldig lief zangeresje naar wild en spannend pop icoon. Als Maan dat laatste wilt worden, dan zal ze haar foto’s iets minder artistiek en iets meer verleidelijk moeten insteken.

Lees ook: Maan de Steenwinkel is op deze foto knapper dan ooit!
Maan maakt verschrikkelijk saaie cover art

Je hoeft er geen doekjes om te winden, de nieuwe cover art van Maan is gewoon een beetje saai. Maan springt voor haar nieuwe foto heel hoog de lucht in, maar dat is dan ook meteen het meest spannende aan de foto. En dat terwijl Maan zo veel beter kan als het gaat om leuke foto’s uploaden. Het roze pak wat ze op de foto draagt is een klein beetje lomp en is nu niet bepaald aantrekkelijk te noemen. Een zeldzame misser dus voor de anders zo perfecte Maan de Steenwinkel.
Waar is de oude Maan heen?

Ground control to major Maan, Maan waar ben je? Ze zweeft op de foto misschien in de lucht, maar misschien had Maan voor deze foto even met beide benen op de grond moeten staan. Dan had ze gezien dat dit wellicht een beetje een saaie keuze was geweest. Waar is de nieuwe versie van Maan heen? De Maan die strakke pakjes aan trekt voor op het podium en haar boven het bed van Tony Junior heeft hangen. De Maan die altijd weet te verrassen met spannende foto’s. Die Maan lijkt eventjes zoek te zijn, maar hopelijk weet ze snel de weg terug te vinden.
Maan had beter deze foto kunnen kiezen

Als Maan dan toch iets meer braaf had willen gaan voor haar nieuwste cover art foto, dan had ze ook een van haar vele Instagram posts kunnen pakken en die kunnen gebruiken. Neem bijvoorbeeld de foto die ze gebruikte voor Niks Is Heilig. Die is ook redelijk netjes, maar daar staat Maan er wel extreem aantrekkelijk op. Maan is hier op de foto, ondanks dat de outfit die ze draagt heel degelijk is, nog steeds erg zwoel, intiem en knap. Dat past dan beter dan zo’n rare foto dat ze in de lucht springt. Maan kan wat dat betreft vele malen beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.