Maan de Steenwinkel verbaast fans met oersaaie foto van nieuw nummer ‘Niemand’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Foei Maan! Normaal gesproken is de zangeres erg goed in het plaatsen van leuke foto’s. Maar heeft Maan de Steenwinkel eindelijk de plank mis geslagen?

Over het algemeen is Maan de Steenwinkel heel erg goed in het plaatsen van zwoele foto’s Maar met de cover art voor haar nieuwste nummer slaat ze toch een heel klein beetje de plank mis. Maan heeft namelijk alle spannende outfits thuis laten liggen toen ze deze foto maakte. Het is weer terug bij af voor Maan, die de laatste tijd een flinke transformatie aan het doormaken was van onschuldig lief zangeresje naar wild en spannend pop icoon. Als Maan dat laatste wilt worden, dan zal ze haar foto’s iets minder artistiek en iets meer verleidelijk moeten insteken.

Lees ook: Maan de Steenwinkel is op deze foto knapper dan ooit!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan maakt verschrikkelijk saaie cover art

Je hoeft er geen doekjes om te winden, de nieuwe cover art van Maan is gewoon een beetje saai. Maan springt voor haar nieuwe foto heel hoog de lucht in, maar dat is dan ook meteen het meest spannende aan de foto. En dat terwijl Maan zo veel beter kan als het gaat om leuke foto’s uploaden. Het roze pak wat ze op de foto draagt is een klein beetje lomp en is nu niet bepaald aantrekkelijk te noemen. Een zeldzame misser dus voor de anders zo perfecte Maan de Steenwinkel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Waar is de oude Maan heen?

Ground control to major Maan, Maan waar ben je? Ze zweeft op de foto misschien in de lucht, maar misschien had Maan voor deze foto even met beide benen op de grond moeten staan. Dan had ze gezien dat dit wellicht een beetje een saaie keuze was geweest. Waar is de nieuwe versie van Maan heen? De Maan die strakke pakjes aan trekt voor op het podium en haar ondergoed boven het bed van Tony Junior heeft hangen. De Maan die altijd weet te verrassen met spannende foto’s. Die Maan lijkt eventjes zoek te zijn, maar hopelijk weet ze snel de weg terug te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan had beter deze foto kunnen kiezen

Als Maan dan toch iets meer braaf had willen gaan voor haar nieuwste cover art foto, dan had ze ook een van haar vele Instagram posts kunnen pakken en die kunnen gebruiken. Neem bijvoorbeeld de foto die ze gebruikte voor Niks Is Heilig. Die is ook redelijk netjes, maar daar staat Maan er wel extreem aantrekkelijk op. Maan is hier op de foto, ondanks dat de outfit die ze draagt heel degelijk is, nog steeds erg zwoel, intiem en knap. Dat past dan beter dan zo’n rare foto dat ze in de lucht springt. Maan kan wat dat betreft vele malen beter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.