Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Dat presentatrice Eva Jinek een hoop te vertellen heeft, dat weet iedereen natuurlijk al. De prachtige blondine is zeker niet op haar mondje gevallen en kan als ze dat wilt uren achter elkaar vullen met de mooiste en meest indrukwekkende verhalen. Daarom was het ook zeker tijd voor Eva om een boek te schrijven, daar kan ze namelijk al haar meningen in kwijt. En dat boek kondigde Eva aan met een nieuwe en vooral erg leuke foto. Daarmee positioneert Eva zich gelijk als knapste schrijver van Nederland. En het is heel duidelijk waarom.

Lees ook: Eva Jinek steelt de show in Boerderij van Dorst

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Wat voor spannende dingen heeft Eva te vertellen?

In november komt Eva haar boek dan echt uit. Het krijgt de titel Droom groot en is een bijzonder passieproject geworden voor de beeldschone presentatrice. In haar boek interviewt Eva haar rolmodellen over hun weg naar geluk en succes. Eva vergelijkt haar boek  met een bevalling, wat logisch is, want het is een beetje haar liefdesbaby. Na maandenlang zwoegen mogen mensen eindelijk genieten. Eva belooft dat het een intiem, oprecht en eerlijk inkijkje wordt in haar rolmodellen. Wist je trouwens dat Eva een fetisj heeft voor de geur van nieuwe boeken? Dat onthulde ze nog even bij de aankondiging van Droom groot. Dus mannen, als je Eva wilt verleiden zal je wat vaker door de bibliotheek moeten wandelen om die nieuwe boekgeur op te nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Eva bombardeert zicht tot knapste schrijver van Nederland

Met haar nieuwe boek kan Eva zo in het rijtje van knappe en aantrekkelijke Nederlandse schrijfsters. Eva is al een van de mooiste televisie presentatrices van het land, dus de titel van knapste schrijfster kan er dan ook nog wel bij. Waar het standaard beeld van een schrijfster toch de wat stoffige vrouw met bril is, gooit Eva dat beeld helemaal overhoop. Met  haar aantrekkelijke blonde lokken, beeldschone ogen, zwoele en intieme blik en perfect lichaam krikt Eva het beeld van de gemiddelde schrijfster even flink omhoog. Ze hoort dan ook niet alleen bij de knapste schrijvers van het land, ze staat gelijk op nummer 1!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Wat wordt Eva haar volgende boek?

Droom groot is dus af, maar Eva heeft nog veel meer te vertellen. De vraag is dus wat haar volgende boek gaat worden. Misschien toch een autobiografie, want wie kan er beter over Eva vertellen dan Eva zelf. Of anders misschien een eigen kalender uitbrengen, dan kunnen alle mannen van Nederland die boven hun bed hangen. Wat Eva ook doet, interessant zal het sowieso worden. Want Eva Jinek weet altijd de aandacht te grijpen en vast te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.