3 foto’s die bewijzen dat Celine Huijsmans een grotere rol bij Radio Veronica verdient

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine Huijsmans is klaar voor een grotere rol in de radiowereld! Het wordt tijd dat het harde werk van de presentatrice bij De Veronica Middagshow beloond wordt.

Ze mag dan misschien bekend zijn van Shownieuws, maar op de radio zit Celine Huijsmans véél beter op haar plek! In 2012 begon ze met het presenteren van het roddelprogramma. Daar hield ze het al erg lang vol, maar een andere richting sprak Celine ook aan. De presentatrice besloot namelijk in 2019 haar carrière uit te breiden en maakte een entree in de radiowereld. De muziekgek (Celine is enorm fan van rockband Guns N’ Roses) werd vaste nieuwslezeres voor Veronica Inside op Radio Veronica en nam de berichten ook nog even door met Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen. Dat deed Celine blijkbaar wel heel goed, want niet veel later mocht ze aan de zijde van dj Dennis Ruyer de Veronica Middagshow presenteren. Hij stopte in februari 2021 met de show en werd vervangen door Tim Klijn.

Lees ookCeline Huijsmans deelt verjaardagsfoto’s op Instagram

Celine Huijsmans in haar ‘natural habitat’

Celine heeft haar plekje in de studio inmiddels helemaal gevonden en moet daar absoluut niet weg. Ze is elke werkdag op Radio Veronica te horen tussen 16.00 en 19.00. Daar helpt ze Nederland door de middagspits heen met nieuwtjes over de showbizz. Volgens ons is het zelfs tijd voor een promotie van Celine Huijsmans. Misschien kan de presentatrice wel de rol van Wilfred Genee bij de ochtendshow op Radio Veronica overnemen!? Hij stopt binnenkort met het programma wegens gebrek aan tijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans)

1. Celine houdt de luisteraars fit

Werken met een sport-outfit aan is voor Celine geen probleem. Zo stimuleert ze haar luisteraars juist om te blijven sporten. De radiopresentatrice houdt wel van een intervaltraining op z’n tijd en neemt de luisteraars graag mee. Ze wordt er zelfs zo enthousiast van dat ze op de tafel gaat zitten! En dat is nog niks voor Celine, want ze houdt zich ook nog eens bezig met meerdere sportieve activiteiten. Denk hierbij aan mountainbiken, snorkelen en wandelen. Als de presentatrice meer tijd zou krijgen om daarover te vertellen, zou ze misschien wel meer luisteraars overhalen om gezond te doen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans)

2. Celine is kleiner dan collega’s, maar kan makkelijk groter worden

Celine Huijsmans lengte mag dan misschien niet zo indrukwekkend zijn als die van haar collega’s, maar haar toekomst is dat wel. De presentatrice is 1.70 m lang en moet op drie pakken printpapier staan om ook maar een beetje in de buurt van haar mede-presentatoren Tim Klijn en Henk Blok te komen. Zo makkelijk is het dus om groter te worden. Nog een paar stapels en Celine heeft de top bereikt! Ook Tim Klijn moet op een pak papier staan, maar bij hem zal het aan zijn naam liggen.

Celine Huijsmans moedigt gasten aan

3. Ze moedigt haar gasten altijd aan

Bij De Veronica Middagshow starten ze het weekend natuurlijk met een vrijdagmiddagborrel. Op die super gezellige vrijdagmiddag in de studio wordt altijd livemuziek gespeeld. Celine is altijd aanmoedigend en super enthousiast over haar gasten. Via Instagram deelt ze elke week foto’s en video’s van de artiesten die het weekend muziek makend ingaan! Dat enthousiasme van de presentatrice willen we vaker horen op de radio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.