Lisa Vol van OG3NE deelt video vanuit bed op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van OG3NE doet het behalve op beeld ook erg goed op de radio. Daar moet de blondine dan wel pijnlijk vroeg voor opstaan…

In bed met Lisa Vol van OG3NE

Er zit een enorm verschil tussen een tv-optreden en een radio-optreden. Lisa Vol van OG3NE weet daar alles van! Voor de tv heb je de hele dag de tijd om je voor te bereiden, terwijl je voor de radio onmenselijk vroeg uit de veren moet. De blondine had een afspraak staan bij Radio 10, en ging daarom heel verstandig de avond ervoor op tijd naar bed. Maar niet voor ze een slaperige selfie op Instagram gezet had! Na het zien van onderstaand filmpje kan je bijna niet geloven dat ze ’n paar uur later alweer fris en fruitig in de radiostudio stond!

Lees ook: Lisa Vol straalt op podium in glitterjurk


Lisa Vol van OG3NE treedt op bij Radio 10

De wekker van Lisa Vol ging al om kwart over 5 in de ochtend! Wat een zangeres in hemelsnaam zó vroeg moet doen? Dat kan alleen maar een bezoekje aan de radio zijn! Na een extreem korte nacht is het Lisa en haar zusjes Amy en Shelley Vol toch gelukt om goed voor de dag te komen. Check onderstaand fragment maar! Dat doen weinig haar na op een paar uurtjes slaap! De Gemiddelde mens wordt wakker met een keel als schuurpapier, maar Lisa Vol gebruikt die ochtend-schorheid gewoon om een extra spannend randje aan haar zangstem te geven. Zou ze wel eens kippenvel van zichzelf krijgen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!