Lisa Vol van OG3NE deelt video vanuit bed op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van OG3NE doet het behalve op beeld ook erg goed op de radio. Daar moet de blondine dan wel pijnlijk vroeg voor opstaan…

In bed met Lisa Vol van OG3NE

Er zit een enorm verschil tussen een tv-optreden en een radio-optreden. Lisa Vol van OG3NE weet daar alles van! Voor de tv heb je de hele dag de tijd om je voor te bereiden, terwijl je voor de radio onmenselijk vroeg uit de veren moet. De blondine had een afspraak staan bij Radio 10, en ging daarom heel verstandig de avond ervoor op tijd naar bed. Maar niet voor ze een slaperige selfie op Instagram gezet had! Na het zien van onderstaand filmpje kan je bijna niet geloven dat ze ’n paar uur later alweer fris en fruitig in de radiostudio stond!

Lees ook: Lisa Vol straalt op podium in glitterjurk


Lisa Vol van OG3NE treedt op bij Radio 10

De wekker van Lisa Vol ging al om kwart over 5 in de ochtend! Wat een zangeres in hemelsnaam zó vroeg moet doen? Dat kan alleen maar een bezoekje aan de radio zijn! Na een extreem korte nacht is het Lisa en haar zusjes Amy en Shelley Vol toch gelukt om goed voor de dag te komen. Check onderstaand fragment maar! Dat doen weinig haar na op een paar uurtjes slaap! De Gemiddelde mens wordt wakker met een keel als schuurpapier, maar Lisa Vol gebruikt die ochtend-schorheid gewoon om een extra spannend randje aan haar zangstem te geven. Zou ze wel eens kippenvel van zichzelf krijgen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.