Lisa Vol van OG3NE deelt video vanuit bed op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van OG3NE doet het behalve op beeld ook erg goed op de radio. Daar moet de blondine dan wel pijnlijk vroeg voor opstaan…

In bed met Lisa Vol van OG3NE

Er zit een enorm verschil tussen een tv-optreden en een radio-optreden. Lisa Vol van OG3NE weet daar alles van! Voor de tv heb je de hele dag de tijd om je voor te bereiden, terwijl je voor de radio onmenselijk vroeg uit de veren moet. De blondine had een afspraak staan bij Radio 10, en ging daarom heel verstandig de avond ervoor op tijd naar bed. Maar niet voor ze een slaperige selfie op Instagram gezet had! Na het zien van onderstaand filmpje kan je bijna niet geloven dat ze ’n paar uur later alweer fris en fruitig in de radiostudio stond!

Lees ook: Lisa Vol straalt op podium in glitterjurk


Lisa Vol van OG3NE treedt op bij Radio 10

De wekker van Lisa Vol ging al om kwart over 5 in de ochtend! Wat een zangeres in hemelsnaam zó vroeg moet doen? Dat kan alleen maar een bezoekje aan de radio zijn! Na een extreem korte nacht is het Lisa en haar zusjes Amy en Shelley Vol toch gelukt om goed voor de dag te komen. Check onderstaand fragment maar! Dat doen weinig haar na op een paar uurtjes slaap! De Gemiddelde mens wordt wakker met een keel als schuurpapier, maar Lisa Vol gebruikt die ochtend-schorheid gewoon om een extra spannend randje aan haar zangstem te geven. Zou ze wel eens kippenvel van zichzelf krijgen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...