Video: Amy Vol van OG3NE laat volgers bij zusje Lisa naar binnen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol laat haar volgers een bijzonder beeld zien. Ze neemt namelijk een video op waar ze haar volgers het volle zicht geeft op haar zus Lisa. 

De zusjes van OG3NE maken een prachtig filmpje

De oudste zus uit het OG3NE nest is jarig en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Amy maakt met haar zus Lisa even een leuke video om haar verjaardag te vieren. En die video is ook een klein beetje bedoeld voor haar volgers. Die hebben namelijk ook veel plezier met de bewegende beelden. Amy geeft namelijk vol zicht op het prachtige lichaam van haar knappe oudere zus. En dat is waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling, maar het ziet er natuurlijk wel erg goed uit. De dames zijn gelukkig niet zo preuts, dus het maakt ze ook niet zoveel uit. Amy en Lisa weten hun publiek met het filmpje in ieder geval goed te vermaken. En dat is natuurlijk erg bewonderingswaardig.

Lees ook: Foto: Lisa Vol laat voor- en achterkant zien in zeer kort rokje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Lisa Vol geniet van fijne verjaardag

De oudste zus van de groep OG3NE voelt zich met zulke leuke mensen om zich heen wel helemaal jarig. Ze is in ieder geval door haar zusje Amy al erg in de watten gelegd. Dan maakt het ook niet zo heel veel uit dat Amy zo’n verleidelijke video van haar maakt. In het filmpje heb je wel heel erg goed zicht op de sterke punten van Lisa. Haar troeven komen uitermate goed in beeld. Niet dat het heel vervelend is, want de knappe blondine houdt er wel van om een klein beetje te teasen. En dat lukt met deze video behoorlijk goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol draagt prachtige jurk voor verjaardag foto

Speciaal voor haar verjaardag heeft Lisa Vol een nieuwe jurk aangetrokken en die ziet er natuurlijk buitengewoon goed uit. In haar blauwe jurkje lijkt Lisa wel een soort moderne prinses. Maar ze is wel een prinses met een heel verleidelijk en spannend randje. Want ook dit jurkje laat weer meer zien dan je zou verwachten. Je hebt namelijk een mooi inkijkje in de grote troeven van de prachtige zangeres. Zelf is Lisa heel erg blij met de look en dat snapt iedereen meteen als je de foto zo bekijkt. Ze ziet er namelijk beeldschoon uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy Vol kan natuurlijk niet achter blijven

De knappe zangeres ziet haar oudere zus Lisa als een ware inspiratie en dus kan Amy Vol niet achterblijven, wanneer Lisa allemaal spannende foto’s plaatst. Daarom moet Amy ook regelmatig foto’s van zichzelf blijven plaatsen om ervoor te zorgen dat ze haar zus bijhoudt. Amy en Lisa weten met hun prachtige foto’s in ieder geval al hun fans helemaal gelukkig te maken. Ze zijn met zijn tweeën hard op weg om alle mannen van Nederland te verleiden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.