Foto: Jade Anna gaat in veel te weinig kleding het koude herfstweer in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is ontzettend herfstweer en daarom besluit Jade Anna om een paar typische herfstfoto’s te maken. Met alle gevolgen van dien…

Jade Anna maakt foto in te weinig kleding

De blondine dacht dat het een goed idee was om haar volgers te verwennen op een mooie foto. En hoewel daar niet zo heel erg veel mis mee is, deed ze dat wel buiten. Waarschijnlijk wilde Jade Anna de mooie herfstkleuren laten zien. De blaadjes aan de bomen hebben nu een mooie bruin-oranje gloed namelijk. Maar toch bleek het iets te koud buiten. Jade Anna zet wel door en maakt de foto. Daar heeft ze een klein pakje voor aangetrokken om haar fans te trakteren op haar strakke . Maar het zorgt er ook voor dat ze nu ontzettend veel kou lijdt. En dat is nou ook weer niet helemaal de bedoeling. Nou ja, alles voor een goede foto. Het leuke plaatje kan je hier bekijken!

Jade Anna gaat lekker aan de warme koffie

Nadat de blondine buiten heeft lopen lijden voor haar mooie foto, besluit ze om zichzelf naar binnen te verplaatsen om een beetje op te warmen. Ze maakt een heerlijk warm bakje koffie voor zichzelf en weet daarmee weer een hoop goed te maken. Met haar bakje koffie in de handen begint Jade Anna het zowaar weer een beetje warm te krijgen. En dat is maar mooi ook, want anders zou ze nu bevroren zijn. Maar in plaats van een ijspegel te worden, kan ze een beetje bijkomen binnen. Dat heeft Jade Anna ook wel verdiend na het maken van zo’n ongelooflijk goede foto voor haar fans.

Lees ook: Foto: Geheim rond nieuwe vriend van Jade Anna lijkt eindelijk ontrafeld

Jade Anna gaat ver voor dat perfecte plaatje

De blondine is een echte influencer en doet alles om de mooiste foto van zichzelf te kunnen maken. Zo buiten in de kou poseren is nog niks. Jade Anna weet als geen ander dat ze zoveel mogelijk spannende foto’s moet blijven maken om een beetje in de smaak te blijven bij haar publiek. En dat betekent dat je soms even moet doorzetten, zelfs als het weer zo slecht is als nu. Maar Jade Anna heeft het er graag voor over en staat met een lach op de foto. Zo kunnen haar volgers toch weer optimaal genieten van deze mooie dame en haar strakke outfits.

Het lieve snoetje van Jade Anna

Op de eerste foto kan je ook goed zien hoe lief Jade Anna er eigenlijk uit kan zien. Haar gezicht spreekt wat dat betreft boekdelen. Met de uitdrukking die ze geeft zorgt Jade Anna ervoor dat alle mannen van Nederland gelijk smelten als ze haar zien. En dat komt mooi uit, want die waren allemaal flink bevroren vanwege het weer. Dus hoewel Jade Anna er zelf de kou voor in moest, weet ze met haar nieuwste foto wel haar volgers flink op te warmen. En dat is ook wat waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...