Lenige Angela Schijf gaat diep door haar knieƫn tijdens opnames Flikken Maastricht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blijkbaar is actrice Angela Schijf nog hartstikke fit en lenig. In de nieuwste beelden van het aankomende seizoen Flikken Maastricht laat de brunette zien wat ze allemaal in huis heeft..

Nieuw Seizoen Flikken Maastricht bijna van start

Fans van Flikken Maastricht staan te popelen tot het nieuwe seizoen van het programma eindelijk van start gaat. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want binnen de kortste keren is het zover. Uiteraard speelt Angela Schijf weer de knappe politieagente Eva van Dongen. Samen met Victor Reinier, die de beruchte Floris Wolfs speelt, gaan de twee weer op pad om een hoop zaken op te lossen. Het is ondertussen alweer het achttiende seizoen van het programma dat op televisie verschijnt. De kijkcijfers blijven erg goed, dus dan gaat de productie vrolijk verder. De serie kwam vorig jaar zelfs op de derde plek van de best gestreamde NPO series. Het is en blijft natuurlijk ook erg spannend om naar de serie te kijken.

Angela Schijf verrast fans Flikken Maastricht met haar lenigheid

Flikken Maastricht zou niet compleet zijn zonder de knappe en meedogenloze rechercheur Eva van Dongen. Veel mensen zien Angela Schijf en het fictieve karakter waarschijnlijk als ƩƩn persoon. Het is vaak ook gek om Angela Schijf een andere rol te zien spelen, omdat ze zo goed is in het zijn van Eva van Dongen. Je kan dus wel stellen dat deze rol op haar lijf is geschreven. Zo moet Angela fysiek wel ook elke keer best goed getraind zijn voor deze actieve rol. Angela moet namelijk altijd stukken rennen en moeilijke manoeuvres uitvoeren in de serie. Op onderstaande foto is een mooi voorbeeld vastgelegd van de dingen die Angela allemaal doet voor Flikken Maastricht. Zo is te zien dat Eva van Dongen door haar knieƫn gebogen tussen een deur staat. Bij de foto legt de actrice uit dat ze zichzelf in het shot moest wurmen en er daardoor wat squats bij kreeg. Zo laat Angela maar weer eens zien hoe lenig ze is. Iemand van de productie vond dit ook een erg mooi moment, en maakt een vrolijke selfie met Angela Schijf haar achterkant in een bijzondere hoek.

Lenige Angela Schijf gaat diep door haar knieƫn tijdens opnames Flikken Maastricht

Lees ook: Foto: Actrice Angela Schijf laat zich keihard beetnemen door enorme hond

Nieuw seizoen Flikken Maastricht waarschijnlijk erg heftig

Series die zoveel seizoenen hebben zijn soms een beetje lastig om de gehele periode te volgen. Het is dan ook niet gek als iedereen een beetje is vergeten wat er allemaal in het vorige seizoen van Flikken Maastricht was gebeurd. Mede daarom brengt AVROTROS een trailer uit met de hoogtepunten van het nieuwe seizoen. Het belooft in ieder geval weer super spannend te worden. Zo heeft Eva het nog steeds erg zwaar met het verwerken van de dood van haar broer Maurice. Agente Marion is haar trauma’s aan het verwerken en krijgt daarbij hulp van agent Romeo. Daarnaast moeten Eva en Floris Wolfs hard hun best doen om hun band te redden, aangezien Wolfs de broer van Eva heeft neergeschoten. Ook verschijnt er een crimineel uit Amsterdam in het nieuwe seizoen. Genoeg redenen om weer te gaan kijken dus.

Angela Schijf en Wolfs nieuw seizoen Flikken Maastricht

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.Ā 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.Ā 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.