Win: Gratis kaarten voor spionage-actiefilm Argylle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dua Lipa bewees in Barbie al dat ze ook kon acteren, maar lukt dat ook zónder bliksemafleider Margot Robbie? In Argylle schittert ze als dé femme fatale naast publiekslieveling Henry Cavill. Dit gaat hoe dan ook een hit worden!

We zijn weer terug om onze terugkerende bioscoop-spotlight op een aankomende topfilm te schijnen! Deze keer pakken we Argylle mee, een spionagethriller die stiekem ook boordevol comedy zit!

Waar gaat Argylle over?

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis. Samen met Aiden (Oscar®-winnaar Sam Rockwell), een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.

Argylle verschijnt vanaf 1 februari in Nederlandse bioscopen

Hoe win je kaarten voor Argylle?

Meedoen is simpel: stuur ons een mailtje op info [at] mannenzaken.nl, en je maakt kans op gratis kaarten voor Argylle. Veel succes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...