De lekkerste gouwe ouwe tv-blunders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is iets dat altijd zeer vermakelijk is: andermans blunders. Er is tenslotte ook niets leukers dan te lachen om situaties waarvan je maar al te blij bent dat je er zelf geen deel van uitmaakt. Dus, aanschouw en geniet!

Oh, is dat je ex?

We beginnen bij de meest recente blunder: Eva Jineks ‘verkeerde vriendin’-misser. Als we eerlijk zijn was het eerder een blunder van Eva’s redactie. De werknemer in kwestie was namelijk ‘even’ vergeten dat de vrouw op de onderstaande afbeelding inmiddels als drie jaar de vriendin van Dennis van de Ven niet meer is. Oeps?

Tip: als je het filmpje even afkijkt, weet je wie zijn vriendin wél is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Glitterjurk (@amsterdennis) op

Eva Jinek stalt haar groentekraam uit

Voor deze blunder blijven we nog even bij de hoogblonde Eva. Eva verkreeg haar bekendheid namelijk pas écht door dat ene momentje voorafgaand aan het NOS-journaal. Ja, je kent hem nog wel hè. Hoe dan ook: hier is ‘ie nog een keer!

Lees ook: Eva Jinek jat duo-idee Op1

Wat kan ze hockeyen hè, die meid!

Tot slot een gouwe ouwe uit de mond van Chantal Janzen. Weet u het nog? Fatima Moreiro de Melo had de moed bijeengeraapt om een liedje over topsport te zingen. Chantal Janzen was echter niet bepaald onder de indruk van Fatima’s zangkunsten. Het historische moment vindt plaats op 3:00 minuut. P.s. Ook een leuke flashback naar Chantals verschijning van destijds.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?