De lekkerste gouwe ouwe tv-blunders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is iets dat altijd zeer vermakelijk is: andermans blunders. Er is tenslotte ook niets leukers dan te lachen om situaties waarvan je maar al te blij bent dat je er zelf geen deel van uitmaakt. Dus, aanschouw en geniet!

Oh, is dat je ex?

We beginnen bij de meest recente blunder: Eva Jineks ‘verkeerde vriendin’-misser. Als we eerlijk zijn was het eerder een blunder van Eva’s redactie. De werknemer in kwestie was namelijk ‘even’ vergeten dat de vrouw op de onderstaande afbeelding inmiddels als drie jaar de vriendin van Dennis van de Ven niet meer is. Oeps?

Tip: als je het filmpje even afkijkt, weet je wie zijn vriendin wél is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Glitterjurk (@amsterdennis) op

Eva Jinek stalt haar groentekraam uit

Voor deze blunder blijven we nog even bij de hoogblonde Eva. Eva verkreeg haar bekendheid namelijk pas écht door dat ene momentje voorafgaand aan het NOS-journaal. Ja, je kent hem nog wel hè. Hoe dan ook: hier is ‘ie nog een keer!

Lees ook: Eva Jinek jat duo-idee Op1

Wat kan ze hockeyen hè, die meid!

Tot slot een gouwe ouwe uit de mond van Chantal Janzen. Weet u het nog? Fatima Moreiro de Melo had de moed bijeengeraapt om een liedje over topsport te zingen. Chantal Janzen was echter niet bepaald onder de indruk van Fatima’s zangkunsten. Het historische moment vindt plaats op 3:00 minuut. P.s. Ook een leuke flashback naar Chantals verschijning van destijds.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..