De lekkerste gouwe ouwe tv-blunders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is iets dat altijd zeer vermakelijk is: andermans blunders. Er is tenslotte ook niets leukers dan te lachen om situaties waarvan je maar al te blij bent dat je er zelf geen deel van uitmaakt. Dus, aanschouw en geniet!

Oh, is dat je ex?

We beginnen bij de meest recente blunder: Eva Jineks ‘verkeerde vriendin’-misser. Als we eerlijk zijn was het eerder een blunder van Eva’s redactie. De werknemer in kwestie was namelijk ‘even’ vergeten dat de vrouw op de onderstaande afbeelding inmiddels als drie jaar de vriendin van Dennis van de Ven niet meer is. Oeps?

Tip: als je het filmpje even afkijkt, weet je wie zijn vriendin wél is.

Eva Jinek stalt haar groentekraam uit

Voor deze blunder blijven we nog even bij de hoogblonde Eva. Eva verkreeg haar bekendheid namelijk pas écht door dat ene momentje voorafgaand aan het NOS-journaal. Ja, je kent hem nog wel hè. Hoe dan ook: hier is ‘ie nog een keer!

Lees ook: Eva Jinek jat duo-idee Op1

Wat kan ze hockeyen hè, die meid!

Tot slot een gouwe ouwe uit de mond van Chantal Janzen. Weet u het nog? Fatima Moreiro de Melo had de moed bijeengeraapt om een liedje over topsport te zingen. Chantal Janzen was echter niet bepaald onder de indruk van Fatima’s zangkunsten. Het historische moment vindt plaats op 3:00 minuut. P.s. Ook een leuke flashback naar Chantals verschijning van destijds.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!